MainosZmarta

Matti kilpailutti sähkösopimuksen – ja sai myös paremman lainatarjouksen samasta paikasta

Sähkön hinta on nyt ennätyskorkealla. Olet varmasti miettinyt, miten siinä voisi säästää. Ihan niin kuin Matti, melko lailla tavallinen perheenisä Hämeenlinnasta. Hän päätti ryhtyä vertailemaan hintoja.

Hämeenlinnassa asuva Matti kilpailutti niin sähkösopimuksensa kuin kulutusluottonsa. Noin 50 euroa on hänen perheelleen mukava säästö.


17.1. 7:00

Omakotitalossa asuva Matti halusi tietää, miten sähkön hintoja voisi verrata helpoiten. Googlattuaan useamman vaihtoehdon hän päätyi Zmartan sivustolle.

– Käytin Zmartan sivulla olevaa helppoa sähkövertailupalvelua, jossa piti vain ensin laittaa postinumero ja sen jälkeen muutama tieto taloudesta ja haluamastani sopimustyypistä. Leikin hieman palvelulla ja valitsin eri sopimustyyppejä. Erot tulivat kyllä selväksi. Nyt tiedän, minkä tyyppisen sopimuksen otan seuraavaksi, kertoo Matti.

Vertaile sähkönhintoja tästä

Entäpä laina? Näin Matti päätyi kilpailuttamaan myös nykyisen kulutusluottonsa.

– No, en itse asiassa halunnut kallista lainaani edes muistella, kun mietin isoa sähkölaskua. Mutta kun lainan kilpailutus vaikutti käyvän niin vaivattomasti samalla sivustolla kuin sähkön kilpailuttaminen, niin pitihän sitä testata.

Matti vaikuttaakin olevan erittäin tyytyväinen sekä sähkövertailuun että tuloksiin lainan kilpailuttamisessa.

– Juu, ei kyllä kaduta yhtään. Sain hyvän kuvan tarjolla olevista sähkösopimuksista, ja sen lisäksi kulutusluoton kuukausikulut putosivat noin 400 eurosta 350 euroon. Viisikymppiäkin kuukaudessa on meidän perheelle mukava säästö, jatkaa tyytyväisen oloinen Matti.

Kilpailuta lainasi ja katso, miten paljon voisit säästää kuukaudessa

Tietoa Zmartasta

– Zmartan avulla vertailet helposti lainoja ja sähköä.

– Zmartan lainapalvelu on nopea, jotta sinulle jää aikaa harkita.

– Zmartan avulla lainan kilpailuttaminen on vaivatonta, sillä yhdellä hakemuksella tavoitat yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää.

– Lainojen ja sähkön kilpailuttaminen Zmartan kautta on ilmaista etkä myöskään sitoudu kilpailuttamisella mihinkään.