Anna lahjaksi aikaa – sveitsiläiset klassikot kestävät sukupolvelta toiselle - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosTissot

Anna lahjaksi aikaa – sveitsiläiset klassikot kestävät sukupolvelta toiselle

Rannekello on ilahduttava joululahja, jonka tärkeimmät valintakriteerit ovat ulkonäkö ja laatu.

Laadukas kello voi kestää sukupolvelta toiselle vuosikymmeniä.


24.11.2021 11:41

Vaikka elämme koko ajan digitaalisempaa arkea, yhä harvempi haluaa luopua rannekellosta. Tyylikäs kello on kuin koru, joka on tärkeä osa vaatetusta. Moni panostaa mielellään laadukkaaseen kelloon, josta tulee helposti luottoasuste. Ja aivan kuten korut,myös kello siirtyy usein lahjana sukupolvelta toiselle.

Laadukas, klassinen rannekello on myös oivallinen joululahja sille, jolla on jo kaikkea.

Laadukas, klassinen rannekello on myös oivallinen joululahja sille, jolla on jo kaikkea. Huolella valittu kello kertoo siitä, että lahjan saaja on antajalle tärkeä.

Valitse lahjakello ulkonäkö ja laatu edellä

Kellon tärkein valintakriteeri on lähes poikkeuksetta sen tyyli ja ulkonäkö – myös silloin, kun kello ostetaan lahjaksi. Kellon täytyy sopia kantajansa tyyliin. Tyylikkään elegantti kello on usein varma valinta. Esimerkiksi Tissotin T-My Lady -kello sopii ajatonta muotoilua arvostavalle.

Lahjakellossa myös laatu on tärkeää. Kun panostat laadukkaaseen kelloon, se voi kestää sukupolvelta toiselle vuosikymmeniä. Tissotin kello on oivallinen valinta lahjaksi, sillä siinä yhdistyvät laatu, perinteet ja kestävyys. Laajasta valikoimasta on aina löytynyt klassinen ja luotettava kello kunkin aikakauden naiselle.

Ajattoman tyylikäs T-My Lady modernille naiselle

Tissotin T-My Lady -rannekellossa yhdistyvät luja teräs ja ajaton muotoilu. Elegantti kello sopii aktiiviselle, laatua ja tyyliä arvostavalle naiselle. Kellossa on sirot indeksit ja osoittimet. Se sopii niin arkikäyttöön toimistolla ja kotona kuin juhla-asun viimeistelyynkin. Mukana nahkaranneke, jolla kello on helppo muuntaa aina tyyliin sopivaksi. Lue lisää ja tilaa täällä >>

Perheyrityksestä maailmanmaineeseen

Tissot on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista kellomerkeistä. Brändin kelloja on valmistettu jo vuodesta 1853, jolloin Charles-Félicien Tissot ja hänen poikansa Charles-Émile perustivat Tissotin pieneen sveitsiläiseen Le Loclen kaupunkiin, missä yritys edelleen sijaitsee. Isä ja poika valmistivat taskukelloja miehille ja riipuskelloja naisille.

Rannekellojen valmistamisen Tissot aloitti 1900-luvun alussa. Jo tuolloin tarjolla oli laaja valikoima kellomalleja, ja seuraavina vuosikymmeninä valikoima kasvoi entisestään. Esimerkiksi maailmankuulu oopperalaulaja Carmen Miranda ja tunnettu ranskalainen näyttelijä Sarah Bernhardt kantoivat ranteissaan Tissotin kelloa.

Kaunis ja hienostunut Bellissima klassiselle naiselle

Bellissima on siro ja kaunis rannekello, jonka runko ja hihna on valmistettu lujasta teräksestä. Malli sopii klassiselle, naiselliselle naiselle. Valikoimasta löytyy myös ruusukultaisin yksityiskohdin viimeistelty Bellissima sekä Bellissima tyylikkäällä tummanruskealla nahkarannekkeella. Hienostuneessa kellotaulussa on roomalaiset numerot ja pieni päivyri. Lue lisää ja tilaa täällä >>

Löydät laajan valikoiman Tissotin kelloja vuonna 1976 perustetun kotimaisen perheyrityksen Laatukorun liikkeistä ja verkkokaupasta. Tee tilauksesi ajoissa, niin saat lahjat kotiin hyvissä ajoin ennen joulua.