[MAINOS: Kannettavatietokone.fi] Onko tarvetta täydelliselle kannettavalle? Tässä ovat melkoiset huippuedut – vain Black Fridayn kunniaksi - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosKannettavatietokone.fi

Onko tarvetta täydelliselle kannettavalle? Tässä ovat melkoiset huippuedut – vain Black Fridayn kunniaksi

Black Fridayna huippusuosioon nousseen käytetyn laatukannettavan voi ostaa omakseen kahden vuoden takuulla. Uusiin koneisiin saa Windows 11 -käyttöjärjestelmän täysin veloituksetta valmiiksi asennettuna.

Perinteisesti Black Friday on tarkoittanut elektroniikkakaupoissa pelkästään tuotteiden hinnanalennuksia. Kannettavatietokone.fi:n toimitusjohtaja Juhani Ahava tarjoaa myös toisenlaisia mahdollisuuksia.


26.11. 0:00

Perinteisesti Black Friday on tarkoittanut elektroniikkakaupoissa pelkästään tuotteiden hinnanalennuksia. Kannettavien tietokoneiden erikoisliike Kannettavatietokone.fi tekee asiat hieman toisin.

Yritys tarjoaa Black Fridayn kunniaksi kaikille käytettyjen tietokoneiden ostajille veloituksetta tuplaten normaalia takuuaikaa pidemmän takuun: kaksi vuotta.

Käytetyn laatukannettavan ostaminen on siis Black Fridayna vieläkin kannattavampaa kuin tavallisesti.

Yritys tarjoaa uusien koneiden ostajille veloituksetta päivityksen uuteen Windows 11 -käyttöjärjestelmään. Jos siis haluaa ottaa käyttöön uusimman Windowsin, sen saa Black Fridayna kaikkiin uusiin koneisiin valmiiksi asennettuna täysin veloituksetta.

Huippuetujen lisäksi verkkokaupassa on myös huippualennuksia tarkkaan valituista tuotteista Black Fridayna.

Katso kaikki Black Fridayn löydöt!

Kompromisseja ei pidä tehdä

– Paras lähtökohta oikean tietokoneen valintaan on aina käyttäjän oma tarve. Peruskäyttöön, kuten netin selailuun tai sähköpostien lukemiseen, riittää melkein mikä kone tahansa, mutta esimerkiksi sulavaan videoeditointiin tai kuvankäsittelyyn tarvitaan jo ihan toisen tason ominaisuuksia, sanoo Kannettavatietokone.fi:n toimitusjohtaja Juhani Ahava.

Yrityksen laaja valikoima ja verkkokaupan kehittyneet hakutyökalut helpottavat omaan tarpeeseen ja budjettiin sopivan koneen löytämistä. Kullekin sopiva kone löytyy helposti verkkokaupan hakutoiminnoilla. Hakukriteeriksi voi asettaa itselle tärkeitä koneen ominaisuuksia.

Uutena koneet olisivat jopa usean tuhannen euron arvoisia ammattitason kannettavia.

– Suosittelemme konetta ostettaessa kiinnittämään huomiota sekä rakenteelliseen laatuun että käyttöergonomiaan. Varsinkin marketit ja kodinkoneliikkeet markkinoivat tietokoneita usein pelkillä megahertzeillä ja gigatavuilla. Todellisuudessa nämä ovat vain murto-osa siitä, mistä hyvän kannettavan tietokoneen käyttökokemus muodostuu, Ahava sanoo.

– Täydellinen kannettava on yhdistelmä suorituskykyä, laatutuntumaa ja käytettävyyttä – mielellään ilman suuria kompromisseja yhdelläkään osa-alueella.

Kaikilla kannettavatietokone.fi:n käytetyillä laatukannettavilla on uuden koneen takuuta vastaava tai jopa parempi takuu. Mahdollisessa vikatilanteessa laitteet huolletaan nopeasti muutaman arkipäivän kuluessa.

Vähän käytetty kannattaa – niin kuin autokaupoissa

Viime vuosina Kannettavatietokone.fi on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista käytettyjen laatukannettavien myyjistä.

Käytetty laatukannettava on paitsi kustannustehokas myös ekologinen vaihtoehto vastaavan hintaisille uusille kannettaville. Kannettavatietokone.fi:n valikoimasta löytyvät käytetyt laatukannettavat ovat aina olleet vain yrityskäytössä.

– Aivan kuten autoissa, myös elektroniikassa vähän käytetty laadukas laite tarjoaa huomattavasti uutta vastaavan hintaista laitetta paremmat ominaisuudet, Ahava vertaa.

– Uutena koneet olisivat jopa usean tuhannen euron arvoisia ammattitason kannettavia. Käytettynä laadukkaan kannettavan saa usein samaan hintaan – tai jopa edullisemmin – kuin markettien heppoisen ja muovisen kertakäyttökannettavan.

Kannettavatietokone.fi:llä on yli 15 vuoden kokemus Suomen ainoana kannettavien tietokoneiden erikoisliikkeenä.

– Pitkä kokemuksemme näkyy henkilökunnan poikkeuksellisessa osaamisessa. Autamme asiakkaita valitsemaan itselleen parhaiten sopivat laitteet. Lisäksi tuemme asiakkaitamme kaikenlaisissa ongelmatilanteissa.

Tässä 4 parasta Black Fridayn tarjousta kannettavista tietokoneista

1. Luja ja linjakas HP Probook 650 on suurikokoisella näytöllä varustettu yritystason kannettava kattavilla liitännöillä ja laadukkaalla, kestävällä rungolla. Hinta 26.11. Black Friday -tarjouksessa: 299 euroa.

2. Dell Latitude 7389 on upea premium-kannettava kaikilla herkuilla! Tämä katseet kääntävä kannettavan ja tabletin yhdistelmä taittuu erittäin monipuoliseen käyttöön! Hinta 26.11. Black Friday -tarjouksessa: 399 euroa.

3. ThinkPad T470s on ällistyttävän kevyt, ohut ja laadukas yrityskannettava ilman kompromisseja. Jos etsit helposti mukana kulkevaa ja erittäin varmatoimista kannettavaa alan parhaalla näppäimistöllä, tämä malli on kuin tehty sinulle! Hinta 26.11. Black Friday -tarjouksessa: 449 euroa

4. Lenovo X1 Carbon, eli hiilikuidusta valmistettu "toimitusjohtajan kannettava" on hämmästyttävän ohut (1,59 cm) ja kevyt (1,13 kg). Silti se pitää sisällään täysikokoisen koneen suorituskyvyn ja ominaisuudet. Tämä uutena melkein 3000 euron hintainen konemalli on Lenovon lippulaivamallistoa. Hinta 26.11. Black Friday -tarjouksessa: 799 euroa

Katso kaikki Black Fridayn löydöt!