Yhä useampi ostaa joululahjan tästä yllättävästä paikasta – viime vuoden hittilahja oli hengitystä helpottava hyvinvointilaite - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosYliopiston Apteekki

Yhä useampi ostaa joululahjan tästä yllättävästä paikasta – viime vuoden hittilahja oli hengitystä helpottava hyvinvointilaite

Apteekista ostetaan vuosittain tuhansittain tarpeellisia joululahjoja. Farmaseutti vinkkaa hyödylliset lahjat muun muassa isovanhemmalle, teinille ja opettajalle.

Apteekista löytyy jokaiselle kukkarolle sopivia joululahjoja.


16.11. 16:02

Entistä useampi suomalainen suuntaa joululahjaostoksille apteekkiin – joko kivijalkamyymälään tai verkkokauppaan, on Helsingin keskustan Yliopiston Apteekissa työskentelevä farmaseutti Leeni Tolvanen huomannut.

”Meiltä ostetaan paljon kauneuden- ja ihonhoitoon liittyviä lahjoja, mutta myös muita hyvinvointiin liittyviä tuotteita.”

Viime joulun hittilahja oli Wello-höyryhengityslaite, joka tuo apua pinnalliseen hengitykseen. Se antaa tehoa urheilusuoritukseen, parantaa unen laatua ja voi tuoda apua kuorsaajalle ja hengitysvaikeuksista kärsivälle. Tolvanen uskoo, että laite löytää tiensä moneen pukinkonttiin tänäkin vuonna. Hänen mukaansa joulun kestosuosikkeja ovat erilaiset ihonhoito- ja kosmetiikkalahjapakkaukset.

”Meiltä ostettavat lahjat ovat usein sellaisia, jotka ovat aidosti tarpeellisia, mutta joita lahjan saaja ei välttämättä tulisi itse ostaneeksi.”

Tolvanen muistuttaa, että apteekista löytyy jokaiselle kukkarolle sopivia joululahjoja.

”Meiltä ostettavat lahjat ovat usein sellaisia, jotka ovat aidosti tarpeellisia, mutta joita lahjan saaja ei välttämättä tulisi itse ostaneeksi.”

Laadukas lahja kenelle tahansa

Tolvanen sanoo, että apteekista on helppo löytää joululahja kenelle tahansa. Kerralla voi siis tehdä vaikka kaikki lahjahankinnat.

”Ihonhoito- ja kosmetiikkalahjapakkauksia löytyy jokaiselle ihotyypille ja kaiken ikäisille. Niitä ostetaan lahjaksi vuodesta toiseen.”

Suosittuja lahjoja ovat olleet myös Omronin Heat Tens- ja Pain Reliever -kivunlievittäjät. Ne helpottavat lääkkeettömästi nivel- ja lihaskipuja.

”Kun ostaa joululahjan apteekista, voi olla varma, että käärii pakettiin laadukkaan lahjan.”

”Kun ostaa joululahjan apteekista, voi olla varma, että käärii pakettiin laadukkaan lahjan. Moni haluaa nykyään välttää turhaa kertakäyttötavaraa.”

Tolvanen muistuttaa, että asioimalla Yliopiston Apteekissa tulee myös tukeneeksi suomalaista yhteiskuntaa. Yliopiston Apteekki kun on Helsingin yliopiston omistama yritys, jonka tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen.

Leeni Tolvasen joululahjavinkit

Seniori ilahtuu rentouttavasta vehnätyynystä, verenpainemittarista ja YA Käsi- ja jalkavoide -lahjapakkauksesta.

Liikkujalle voi kääräistä pakettiin vitamiinilisiä tai hengityslihaksia vahvistavan Wello-hyvinvointilaitteen.

Hemmottelua kaipaavaa voi muistaa Kocostar Home Spa Kit -lahjapakkauksella, joka sisältää kasvonaamioita ja kuorintasukat. Luonnonkosmetiikan ystävää ilahduttaa YA Naturae -lahjapakkaus, joka sisältää ravitsevan kasvoöljyn ja kirkastavan kasvokuorinnan.

Teini-ikäinen ilahtuu löytäessään paketista ihotyypilleen sopivaa kosmetiikkaa tai virkistävät ja kosteuttavat Mario Badescu Mini Mist Collection -kasvosuihkeet.

Opettajan muistamiseen sopii hyvin pieni kosmetiikkapakkaus, kuten A-Derman Hand and Lip -lahjapakkaus. Pakkaus sisältää pehmentävän käsi- ja huulivoiteen.

Konttorirottaa voi muistaa niska-hartiaseudun kipuja helpottavalla Omron Heat Tens -kivunlievittäjällä.

Kotoilija nauttii huonetuoksuista, joilla kotiin voi luoda erilaisia tunnelmia. Erityisesti jouluun sopii Puhdas+ Merry Christmas room diffuser. Kotoilijan mieltä ja varpaita lämmittävät Helsingin Villasukkatehtaan kotimaiset villasukat.

Parrakas lahjansaaja ilahtuu kotimaisen Dick Johnson -tuotemerkin Beard Kit -pakkauksesta, joka sisältää Snake Oil -partaöljyn ja Snake Balm -partavahan. Tuotteet myös hoitavat ihoa.

Nyt joululahjat tarjoushintaan Yliopiston Apteekista

Hanki nyt hyvinvoinnin ja kosmetiikan joululahjat apteekista! Yliopiston Apteekeissa sekä verkkokaupassa ya.fi on huikeita Black Week -tarjouksia 22.-28.11. Lue lisää täältä >>