Uusi HBO Max julkaistiin: katso tärpit leffafaneille, sarjojen ystäville, koko perheelle… - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosHBO Max

Uusi HBO Max julkaistiin: katso tärpit leffafaneille, sarjojen ystäville, koko perheelle…

HBO Nordicin korvanneen uuden HBO Max -suoratoistopalvelun tarjonta on laajentunut ja katselukokemus parantunut – ja hinta laskenut.

Kamikaze ensi-illassa 14.11. alkaen HBO Maxilla. Kuvassa Marie Reuther (Julie).


26.10. 10:45

Kokosimme 26.10. julkaistun HBO Maxin monipuolisesta valikoimasta suositukset niin leffojen, sarjojen kuin realityohjelmien ystäville.

Leffafanille kaikkea maan ja taivaan väliltä

Uudistuneeseen suoratoistopalveluun tulevat saataville muun muassa Laulavat sadepisarat, Matrix, The Suicide Squad, Taru Sormusten Herrasta -trilogia, Kellopeliappelsiini, Godzilla vs. Kong, Dunkirk, Wonder Woman 1984… HBO Maxin elokuvatarjonta on hengästyttävän monipuolinen.

Ja mikä parasta: monet uutuusleffat on mahdollista nähdä kotisohvalla pikavauhtia. Warner Bros. -uutuudet tulevat nimittäin HBO Maxille vain 45 päivää elokuvateatteriensi-illan jälkeen. Esimerkiksi huippuarviot saanut Dyyni on nähtävissä 1.11. alkaen.

Sarjojen ystävälle klassikoita ja uutuuksia

HBO Max on aarreaitta klassikkosarjojen ystävälle. Palveluun tulevat saataville esimerkiksi O.C., Miehen puolikkaat, The Sopranos, Game of Thrones, Sinkkuelämää, Young Sheldon ja Frendien kaikki kaudet. Marraskuun alusta alkaen myös kaikki Rillit huurussa -kaudet ovat nähtävissä palvelussa.

Mutta löytyy katsottavaa sillekin, joka kaipaa klassikkosarjojen rinnalle jotakin uudempaa. Huippusuositun ökyrikkaasta mediamogulista ja tämän neljästä lapsesta kertovan Successionin kolmannen kauden uudet jaksot ovat katsottavissa HBO Maxilla. Palvelusta löytyvät myös esimerkiksi koukuttava tieteissarja Raised by Wolves, legendaarinen Gossip Girl -sarja ja sen tuleva uusi versio sekä nuorison keskuudessa huippusuosioon noussut Zendayan tähdittämä Euphoria.

Joulukuussa HBO Max hemmottelee Sinkkuelämää-sarjan ystäviä, sillä sen jatkosarja And Just Like That... julkaistaan silloin palvelussa.

Joulukuussa HBO Max hemmottelee Sinkkuelämää-sarjan ystäviä, sillä sen jatkosarja And Just Like That... julkaistaan silloin palvelussa.

Koko perheelle viihdyttäviä leffoja ja piirrettyjä

Koko perheen leffailtojen ohjelmaksi sopivat esimerkiksi Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, Space Jam: Uusi legenda sekä aina uudestaan lumoavat Harry Potterit. HBO Maxilta löytyviä lastensarjoja ovat muun muassa Gumballin mieletön maailma, Tehotytöt, Scooby-Doo, Looney Tunes sekä Tom ja Jerry.

HBO Maxissa on mahdollista luoda lapsille omat profiilit, joiden asetukset voi määrittää lapsen ikäryhmälle sopiviksi.

Tilaa uusi HBO Max täällä >>

Pohjoismaisten tuotantojen ystävälle draamaa ja jännitystä

Jos nautit laadukkaista pohjoismaisista tuotannoista, on 14.11. ensi-iltaan tuleva tanskalaissarja Kamikaze todennäköisesti mieleesi. Palvelussa on nähtävissä myös Krista Kososen tähdittämä norjalaissarja Beforeigners, jonka toinen tuotantokausi alkaa joulukuussa.

HBO Maxin ensimmäinen oma suomalaissarja on jo työn alla: tulossa on kuusiosainen rikossarja, joka kulkee työnimellä ID. Mia Ylösen ja Aleksi Bardyn luoman taidemaailmaan keskittyvän trillerin tuotanto alkaa vuonna 2022, ja sen tuottaa Helsinki-filmi.

Realitysarjojen ystävälle kokkailua ja suhdedraamaa

HBO Max muistaa myös laatuviihteen ja realitysarjojen ystäviä. Palveluun on tulossa tarjolle esimerkiksi megatähti Selena Gomezin tähdittämä kokkailuohjelma Selena + Chef.

Tulossa on myös uusi deittailuun keskittyvä realitysarja FBOY Islandin ensimmäinen kausi, jossa kolme sinkkunaista etsii rakkautta trooppisella saarella. Laadukkaasti tehty, yllättävä ja lajityypin kliseet ympäri kääntävä sarja on saanut Yhdysvalloissa ylistävät arviot. Osa saarelle saapuvista miehistä etsii vakavaa parisuhdetta, osa on mukana vain tavoittelemassa rahapalkintoa. Tunnistavatko naiset miesten tarkoitusperät ja onnistuvatko he löytämään aidon rakkauden?

Kaikkia artikkelissa mainittuja ohjelmia ei välttämättä ole saatavilla heti julkaisupäivänä.

Halvempi hinta, parempi katselukokemus

HBO Max tarjoaa edeltäjäänsä HBO Nordicia enemmän katsottavaa, mutta sen hinta on edullisempi. HBO Maxin kuukausihinta on 8,99 euroa. Suoratoistopalvelun voi tilata myös koko vuodeksi kerralla hintaan 69,99 euroa, jolloin säästöä kertyy 37,89 euroa – se vastaa neljää ilmaista kuukautta. HBO Nordicin tilaajat siirtyvät automaattisesti HBO Maxin tilaajiksi. Tarkemmat tilaustiedot ja ehdot löytyvät osoitteessa HBOMax.com.

Uusille tilaajille tarjolla on 30.11. asti erikoistarjous >>

HBO Maxin uutta teknologiaa hyödyntävä alusta mahdollistaa entistä paremman katselukokemuksen sekä uusia ominaisuuksia ja toimintoja. Palvelu tarjoaa jokaiselle katsojalle yksilöllistä sisältöä yhdistelemällä räätälöityä kuratointia ja suosituksia.