Odotettu älypuhelinuutuus HONOR 50 vakuuttaa valo- ja videokuvausominaisuuksillaan - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosHonor

Odotettu älypuhelinuutuus HONOR 50 vakuuttaa valo- ja videokuvausominaisuuksillaan

Neljällä takakameralla ja pikalatauksella varustetussa Honorin uutuuspuhelimessa on uskomattoman terävä näyttö ja ainutlaatuinen design.

HONOR 50 on suunniteltu kestämään vaativiakin katseita.


2.11. 12:25

Uusi HONOR 50 -älypuhelin on varustettu muun muassa korkeatasoisilla kuvausominaisuuksilla, Google Mobile Services -palveluilla, 5G-yhteyksillä ja Qualcomm SnapdragonTM 778G -mobiilialustalla. Teknologiset huippuominaisuudet yhdistettynä viimeiseen asti hiottuun designiin ja innovatiivisiin videokuvauksellisiin mahdollisuuksiin nostavat HONOR 50:n suoraan älypuhelinmarkkinan kärkeen.

Täydelliset kuvausominaisuudet myös somettamiseen

Erityisen hyvin HONOR 50 palvelee diginatiiveja, jotka ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Kuvausmahdollisuuksia on lähes rajattomasti, sillä uutuuspuhelin sisältää peräti neljä takakameraa: 108 megapikselin pääkameran, 8 megapikselin laajakulmakameran maisemakuviin, 2 megapikselin makrokameran yksityiskohtiin ja 2 megapikselin bokeh-kamerasta muotokuviin.

Ammattimaista videokuvausta lukuisilla eri toiminnoilla

Videosisällöt ovat tänä päivänä yhä suosituimpia, ja HONOR 50 tarjoaakin poikkeuksellisen kattavat mahdollisuudet videoiden kuvaamiseen, muokkaamiseen ja jakamiseen. Se on suunniteltu toimimaan kuten järjestelmäkamera, mutta älypuhelimen mukavuuksilla ja tyylillä.

Tekoälyn avulla tehostettujen parannuksien ja kameroiden samanaikaisen toiminnan ansiosta korkealaatuinen videokuvaus hoituu nyt yhdellä otolla. Taustalla vaikuttavat monikanavainen videoarkkitehtuuri, ultrakorkea pikselitarkkuus ja monipuoliset kamera-algoritmit.

Usean videon kuvaustila antaa lisämahdollisuuksia jälkikäsittelyyn, mikä on mullistava edistysaskel älypuhelimien kuvausominaisuuksissa.

HONOR 50:ssä on kuusi usean videon kuvaustilaa, joita voi vaihdella joustavasti kesken oton ja nauhoittaa samanaikaisesti. Usean videon kuvaustila antaa myös lisämahdollisuuksia jälkikäsittelyyn, mikä on mullistava edistysaskel älypuhelimien kuvausominaisuuksissa.

Valloittava design ja terävä näyttö vetävät puoleensa

HONOR 50 on suunniteltu kestämään vaativiakin katseita. Sen ainutlaatuinen design pitää sisällään uniikkia kaksoiskehäestetiikkaa kameran suunnittelussa. Kaksoispinnoiteteknologia kahdella tekstuurilla ja kahdella kalvolla saa puhelimen värit kimaltamaan näyttävästi kolmessa eri sävyssä: Frost Crystal, Emerald Green ja Midnight Black.

Mahtava kampanjaetu Honor 50 -älypuhelimen ostajalle – lue lisää >>

Uskomattoman terävä 120Hz 6.57"4 OLED-näyttö toistaa 1,07 miljardia väriä ja on mielikuvitustakin nopeampi. Kaikki näyttää juuri oikealta 75° superkaarevalla näytöllä, jossa on kapeat, tyylikkään mustat reunat. Viimeistelty muotoilu ja huippulaadukas näyttö tekevät myös käyttömukavuudesta erinomaisen.

Pikalataus tuo elämään vapautta

Ainutlaatuisen 66W HONOR SuperCharge -pikalatauksen ansiosta 4300 milliampeeritunnin akkuun saa jopa 70 prosenttia virtaa vain 20 minuutissa. Täyteen akku latautuu 45 minuutissa. Käänteentekevä single-cell, dual-loop -teknologia vähentää impedanssia ja lämpöä, mikä lisää vastaavasti akun kapasiteettia ja tarjoaa pidemmän akunkeston.

Itsenäinen HONOR tarjoaa entistäkin parempia palveluja

Paluun tekevä älypuhelinvalmistaja on jo vuosia luonut vahvoja suhteita kumppaneihin ja jakelukanaviin, joiden kanssa se jakaa saman arvomaailman. Itsenäisellä HONORilla on nyt myös erinomaiset lähtökohdat tarjota käyttäjilleen mahdollisimman laaja kattaus erilaisia palveluja. Strategiset kumppanuudet onkin jo solmittu maailman parhaiden toimijoiden kanssa.

Hyödynnä kampanjaetu

HONOR 50 -älypuhelin saapuu Suomeen kolmessa eri sävyssä: Frost Crystal, Emerald Green ja Midnight Black. Sen hinta on alkaen 499 euroa.

Älypuhelimen ennakkomyynti alkaa Suomessa 26.10. mahtavalla kampanjaedulla: Kun ostat HONOR 50 -älypuhelimen, saat HONOR Earbuds 2 Lite -kuulokkeet kaupan päälle. Kampanja-aika on 26.10–14.11.2021.

Lue lisää kampanjaedusta täällä.