[MAINOS: Huawei] Oletko etsinyt täydellisiä langattomia kuulokkeita? Tässä ovat korvia rakastavat älykuulokkeet - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosHuawei

Oletko etsinyt täydellisiä langattomia kuulokkeita? Tässä ovat korvia rakastavat älykuulokkeet

Haluatko tyylikkäät kuulokkeet, joissa on katkeamaton äänenlaatu? Yksi kuuloke painaa vain 4,1 grammaa – se on yksi markkinoiden kevyimmistä.

Huawein teknologia-asiantuntija Eetu Vainiola nauttii kuulokkeistaan, jotka tunnistavat käyttäjänsä korvan muodon.


15.10. 12:24

Huawein syyskuussa lanseerattujen FreeBuds 4 -kuulokkeiden takana on lähes kahden vuoden kunnianhimoinen tutkimus- ja kehitystyö.

Yhtiön True Wireless Stereo (TWS) -tuotevalikoimaan lukeutuvat langattomat kuulokkeet tuovat Huawei-kuulokkeisiin nyt ensimmäistä kertaa Adaptive Ear Matching -teknologian, joka tunnistaa automaattisesti käyttäjän korvan muodon sekä käyttöolosuhteet ja optimoi melunvaimennusasetukset niiden mukaan.

Huawei Freebuds 4 tunnistaa korvasi uniikin muodon.

Mikä on lopputulos?

Äärimmäisen miellyttävä melunvaimennuskokemus, joka tuottaa katkeamattoman ja korkealaatuisen äänenlaadun – käyttötilanteesta riippumatta.

Huawein teknologia-asiantuntija Eetu Vainiola muistuttaa, että jokainen korva on erilainen.

”Huawei Freebuds 4 tunnistaa korvasi uniikin muodon sekä sen, miten kuulokkeita pidät. Kuulokkeet valitsevat sopivimman vastamelutilan vähentääkseen taustamelua mahdollisimman tehokkaasti”, Vainiola kuvailee.

Kuulokkeita helppo ja mukava pitää

Kuulokkeita on testattu jopa 10 000 erilaiseen korvaan.

”Tämän pohjalta on pystytty tekemään mahdollisimman moneen erilaiseen korvaan soveltuvat ja kevyet, avoimen istuvuuden kuulokkeet, joita on helppo ja mukava pitää pidempiäkin aikoja”, Vainiola kertoo.

Samalla avoin muotoilu pitää kuitenkin ilmanpaineen tasaisena ja varmistaa samalla, että ympäristön tärkeimmät äänet pääsevät kuulokkeiden läpi.

”Näin luodaan turvallisempi kuuntelukokemus.”

Osta täältä FreeBuds 4 -kuulokkeet

Kuuloke kuin kameleontti

Vainiola toteaa, että avoimen istuvuuden kuulokkeissa vastamelun toteuttaminen on haasteellisempaa, koska niin sanottua mekaanista vaimennusta ei ole.

”Nyt lanseeratun, aivan uudenlaisen kaksoismikrofonijärjestelmän ansiosta kuulokkeet tunnistavat kuitenkin erilaiset ympäristöt. Näin pystytään vaimentamaan esimerkiksi liikenteen taustamelua tai toimiston hälinää”, hän kertoo.

Entä se äänenlaatu sitten?

Huawei FreeBuds 4 -kuulokkeet ovat myynnissä Suomessa suositushintaan 149 euroa. Värivaihtoehdot ovat hopeanharmaa Silver Frost ja valkoinen Ceramic White.

Hifistille on katettu melkoinen juhlapöytä: FreeBuds 4:n nestekidepolymeerikomposiittikalvo (LCP) toistaa jopa 40 kHz:n taajuudet ja tuottaa korkearesoluutioisen äänenlaadun. Diskanttiäänet toistuvat kirkkaina ja täyteläisinä ilman, että kokonaislaatu kärsii – ja löytyypä kuulokkeista vielä suuri, 14,3 millimetrin dynaaminen bassoelementti, joka tuottaa entistä vaikuttavampia bassoääniä.

Kevyt ja kaunis kantaa

FreeBuds 4 -kuulokkeiden kehityksessä on panostettu mukavuuteen monin tavoin. Yksi korvanappi esimerkiksi painaa vain 4,1 grammaa – mikä tekee sen yhdeksi kevyimmistä kuulokkeista markkinoilla.

Huaweilla tiedetään, että kuulokkeet ovat monelle myös asuste, jonka ulkonäköön kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Freebuds 4:n tyylikäs muotoilu sekä miellyttävät värit sopivat visuaalisuutta ja käytettävyyttä arvostavalle, arvioi Vainiola.

”Uskomme vahvasti, että kuulokkeet tulevat löytämään paikkansa erityisesti sellaisten käyttäjien parissa, jotka kaipaavat kuulokkeilta nimenomaan tyylikästä ulkonäköä, keveyttä sekä tietysti erinomaista äänenlaatua.”

Osta täältä FreeBuds 4 -kuulokkeet

Uudenlaisen kaksoismikrofonijärjestelmän ansiosta kuulokkeet tunnistavat erilaiset ympäristöt. Näin pystytään vaimentamaan esimerkiksi liikenteen taustamelua tai toimiston hälinää.