[MAINOS: Freedom Rahoitus] Maksatko useaa luottokorttivelkaa, osamaksua tai lainaa? Näin voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosFreedom Rahoitus

Maksatko useaa luottokorttivelkaa, osamaksua tai lainaa? Näin voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa

Lainat ja velkojen lyhennykset saattavat muodostaa suuren menoerän. Kulusäästöistä voi kuitenkin kertyä yllättävä summa.

Kiinnitä huomiota etenkin korkoihin ja kuluihin, joita maksat lainoista. Erilaisia kuluja voi olla yllättävän suuri osa kuukausittaisista maksueristä.


1.10. 15:08

Ostoksien maksaminen käy käden käänteessä esimerkiksi luottokorteilla, tililuotoilla tai osamaksuilla. Tunne, että maksettavaa on kertynyt enemmän kuin itse olisi luullut, on monelle meistä hyvin tuttu.

Muun muassa osamaksut, pikavipit ja luottokortit voivat tarjota hyviä mahdollisuuksia kulusäästöihin. Lainojen yhdistäminen on hyvä vaihtoehto edullisen koron ja kulujen pienenemiseksi.

– Käy läpi kaikki maksussa olevat laskut, joita sinulla on. Kiinnitä huomiota etenkin korkoihin ja kuluihin, joita maksat niistä. Erilaisia kuluja voi olla yllättävän suuri osa kuukausittaisista maksueristä, vinkkaa Freedom Rahoituksen lainaneuvojana toimiva Tiia.

Kun olet käynyt maksut läpi, voit hakea kyseisen summan edestä yhdistelylainaa Freedom Rahoituksen lainavertailupalvelussa. Voit vertailla, millaisella korolla ja kuluilla voit saada lainaa.

Edullisempi korko ja yksittäisten lainojen kulujen pienentäminen voi tuoda jopa satojen eurojen säästöjä, kun maksat uudella lainalla vanhan pois. Mikä parasta, Freedom Rahoituksen lainojen yhdistelypalvelu ei sido sinua mihinkään, joten sinun ei tarvitse hyväksyä yhtäkään saamista tarjouksista.

Hae yhdistelylainaa nyt klikkaamalla tästä!

Eikä tässä vielä kaikki – myös mieli lepää, kun useiden eri maksujen sijaan tarvitsee maksaa vain yhtä lyhennystä. Voi keskittyä elämän muihin osa-alueisiin, kun ei tarvitse miettiä useiden laskujen hallinnointia. Saattaa vielä saada mukavia kulusäästöjä, jotka voi käyttää esimerkiksi uusiin kotimaan kesälomamatkaan tai vaikkapa mökin kunnostamiseen.

Laita laskupinot kuriin Freedom Rahoituksella klikkaamalla tästä!