[Mainos: Valio Oddlygood] Näin valmistat näyttävän ja helpon jälkiruoan – upea herkku sopii niin arkeen kuin juhlaan - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosValio Oddlygood

Näin valmistat näyttävän ja helpon jälkiruoan – upea herkku sopii niin arkeen kuin juhlaan

Tyylikkään jälkiruoan ei tarvitse olla vaikea. Rapea granolamuru viimeistelee raikkaan kokonaisuuden.

Tämä maistuva jälkkäri on helppoudessaan valloittava: ainesosat kootaan annosmaljoihin trendikkään smoothiebowlin muotoon.


9.9. 9:05

Tämä herkkujen hätävara muuttaa arkisenkin illan hetkessä maistuvammaksi! Kaunis marjarahka sopii yhtä hyvin myös vieraille tarjottavaksi – ja suosio on taattu. Vieraille ei tosin tarvitse kertoa, että näyttävä jälkiruoka valmistuu vain kymmenessä minuutissa pöytään.

Pehmeä, vegaaninen marjarahka saa kuohkean rakenteensa kaurapohjaisista Valio Oddlygood® -uutuustuotteista: Bake & Dessert ja Easy Whipping muodostavat yhdessä ryhdikkään vaahdon, jonka marjat maustavat.

Samettinen Bake & Dessert on täysin kasvipohjainen ja gluteeniton vaihtoehto maustetulle rahkalle. Easy Whipping on puolestaan hyvänmakuinen ja helposti vaahtoutuva kasvipohjainen vispi, jolla pyöräyttää tarvittaessa myös kauniit ja kestävät pursotukset.

Vieraille ei tarvitse kertoa, että tämä näyttävä jälkiruoka valmistuu vain kymmenessä minuutissa pöytään.

Tämä maistuva jälkkäri on helppoudessaan valloittava: ainesosat kootaan annosmaljoihin trendikkään smoothiebowlin muotoon. Annosten päälle ripotellaan rouskuvaa granolaa ja halutessa myös vaikkapa marjoja tai siemeniä.

Kokeile hurmaavaa herkkua!

Vegaaninen marjarahka

4 annosta

Ainekset

  • 2 prk Valio Oddlygood® Bake & Dessert vadelma-mustikkaa

  • 1 dl Valio Oddlygood® Easy Whippingiä

  • 3 dl pakastemarjoja

  • 1 dl granolaa, esim. Pauluns

  • erilaisia siemeniä , marjoja, kookoslastuja jne.

Ohje:

Vatkaa Bake & Dessert ja Easy Whipping pehmeäksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon marjat.

Lusikoi vaahto annosmaljoihin ja viimeistele rouskuvalla granolalla, tuoreilla marjoilla sekä muilla ripotteilla.

  • Valio Oddlygood® Bake & Dessert on herkullinen ja nopea kasvipohjainen vaihtoehto leivontaan ja ihaniin jälkiruokiin. Sitä käytetään maustetun rahkan tavoin.

  • Bake & Dessert maistuu myös täyteläisenä herkkuna sellaisenaan. Sen makuvaihtoehtoina ovat vanilja ja vadelma-mustikka.

  • Easy Whipping vispaantuu helposti ja sillä saa myös kauniit, kestävät pursotukset.

  • Sekä Bake & Dessert että Easy Whipping ovat 100-prosenttisesti kasviperäisiä, gluteenittomia, soijattomia ja valmistettu Suomessa.

  • Kokeile lisää herkullisia reseptejä