[MAINOS: Freedom Rahoitus] Lue, miten paljon voit säästää yhdistämällä lainojasi – tämä on merkittävin etusi vielä jonkin aikaa - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosFreedom Rahoitus

Lue, miten paljon voit säästää yhdistämällä lainojasi – tämä on merkittävin etusi vielä jonkin aikaa

Jos sinulla on tällä hetkellä useita lainoja ja luottokortteja, kannattaa ehdottomasti tarkistaa, kuinka paljon saisit pienennettyä kuukausierää yhdistämällä lainasi.

Tällä hetkellä on todennäköisempää saada halvempi laina kuin parin kuukauden kuluttua. Ja mitä nopeammin yhdistät kalliit vanhat lainat, sitä enemmän säästät.


6.7. 12:53

Kuukausittainen maksuerä on toki tärkeä tekijä, muttei kerro koko totuutta. Kannattaa tarkistaa myös kokonaiskorko ja lainan kokonaiskulut laina-aikana.

– Yhdistelylainan etu on yleensä siinä, että maksat lainakuluja vain yhdestä lainasta, et useammasta kuten nyt, kertoo Freedom Rahoituksen lainaneuvoja Linda.

– Esimerkiksi korvaamalla kolme aikaisempaa lainaa yhdistelylainalla, saat todennäköisesti noin 300 euron säästön vuodessa pelkästään lainakuluissa. Mutta tällä hetkellä voit hyödyntää myös erästä toista merkittävää tekijää.

Yhdistä lainasi täältä – voit säästää selvää rahaa!

Tämä on merkittävin etusi juuri nyt yhdistelylainoissa

Lainaan liittyvien kulujen lisäksi nimelliskorko on tärkeä lainan kustannuksiin liittyvä tekijä. Koronaepidemian takia Suomen hallitus asetti väliaikaisen korkokaton viime kesänä. Käytännössä kulutusluottojen nimelliskorko laski kahdestakymmenestä prosentista kymmeneen prosenttiin.

Korkokatto onkin paras ystäväsi vielä jonkin aikaa, ennen kuin lainanmyöntäjät nostavat taas korkoja. Todennäköisesti tämä tapahtuu heti syyskuun jälkeen, kun nykyinen 10% korkokatto nousee 20%.

– Tällä hetkellä on todennäköisempää saada halvempi laina kuin parin kuukauden kuluttua. Ja mitä nopeammin yhdistät kalliit vanhat lainat, sitä enemmän säästät. On kuitenkin tärkeää tarkistaa, säilyykö tuo matalampi korko lainassa myös lakimuutoksen jälkeen. Eli kannattaa lukea lainaehdot tarkkaan, muistuttaa Freedom Rahoituksen lainaneuvoja Linda.

Hae yhdistelylainaa Freedom Rahoituksen kautta. Saat yhdellä hakemuksella yhteyden yli kahteenkymmeneen pankkiin ja rahoituslaitokseen.

Yhdistelylainan hakeminen on helppoa ja turvallista. Yli miljoonaa asiakasta palvellut Freedom Rahoitus tarjoaa maksuttoman lainojen yhdistämispalvelun.

Hakulomakkeen täyttämisen menee vain muutama minuutti. Voit yhdistää lainoja jopa 60 000 euroon asti.

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on Pohjoismaissa toimiva ja kokenut lainojen kilpailuttaja.

Yritys on toiminut jo vuodesta 1999 lähtien.

Freedom Rahoituksen avulla lainan kilpailuttaminen on vaivatonta, sillä yhdellä hakemuksella tavoittaa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää.

Lainojen kilpailuttaminen Freedom Rahoituksen kautta on ilmaista. Et myöskään sitoudu mihinkään.

Tutustu lisää täällä