Kiltteys muuttaa maailmaa – tee kiltteystesti ja selvitä kiltteyspersoonasi! - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosFazerin Sininen

Kiltteys muuttaa maailmaa – tee kiltteystesti ja selvitä kiltteyspersoonasi!

On aika nostaa kiltteys kunniaan! Kiltteyttä löytyy taatusti jokaisesta, se vain ilmenee meissä eri tavoin. Tee testi ja selvitä millaista kiltteytesi on, ja miten voit lisätä sitä elämääsi.


26.7. 7:00

Suomalaiset ihmiset mielletään usein luotettaviksi ja suoraselkäisiksi – kilteiksi ihmisiksi. Siitä huolimatta, kiltteydestä puhuttaessa aiheeseen liittyy usein negatiivinen kaiku. Leikkisän testin myötä Fazer haluaa avata keskustelua aiheesta ja murtaa vääristyneitä mielikuvia.

– Kiltteys on voimavara, jolla voidaan saada aikaan isojakin muutoksia. Ilman toista ihmistä kohtaan tunnettua hyvää tahtoa ei olisi olemassa juuri sitä Fazerin Sinistä, jonka me tunnemme, Fazerin henkilöstöjohtaja Jenni Gallagher paljastaa.

– Haluamme osoittaa tätä samaa hyvää tahtoa toisillemme myös arkisessa työssämme, niin suklaatehtaalla kuin muissakin toimipisteissämme, Gallagher lisää.

Teemme arjessa jatkuvasti valintoja, joista kiltteys on yksi merkittävimmistä. Kiltteys on aktiivinen päätös kohdella muita kuten haluaisi itseään kohdeltavan. Siksi se vaatii myös rohkeutta. Ihminen voi olla kiltti, ja silti tuntea omat rajansa ja omata vahvat mielipiteet.

Fazer kannustaa ihmisiä olemaan kilttejä juuri omalla tavallaan, sillä kiltteyttä on monenlaista – eikä se koskaan mene hukkaan. Kiltteys on nostettu yrityksen toiminnan keskiöön myös sisäisesti.

– Kannustamme tiimejä tekemään päivittäisessä arjessaan valintoja, jotka tuottavat iloa ja hyvinvointia meille kaikille. Fazerilaisena olemisen perustana ovat aidot suhteet ympärillä olevien ihmisten kanssa. Olemalla avoimia ja rehellisiä toisillemme rakennamme luottamusta, joka toimii perustana merkitykselliselle ja kestävälle yhteistyölle. Tuomme rohkeasti esiin erilaisia näkemyksiä päivittäisessä työssämme luottaen siihen, että yhteisen keskustelun kautta löydämme aina parhaan tavan edetä, Gallagher kertoo.

Lisää kiltteyttä pala palalta – jo vuodesta 1922

Ystävälliset teot, jokaisen huomioiminen sekä aito välittäminen näkyvät vahvasti Fazerin arvoissa. Fazerin Sininen -suklaa syntyi ystävänpalveluksesta – teosta, joka ei pyytänyt mitään vastineeksi. Sen vuoksi Fazerin Sininen on puhunut aktiivisesti kiltteyden puolesta aina synnystään saakka. Tarina koko kansan rakastaman maitosuklaan takaa on osoitus siitä, että kiltteys kannattaa aina.

– Fazerilla on pitkät perinteet ihmisten ilahduttamisessa, ja työntekijämme innostuvat aina, kun pääsevät toteuttamaan yllätyksiä. Esimerkiksi yhden henkilön ideasta lähtenyt aloite piristää ihmisiä herkkulähetyksillä korona-aikana sai tiimin hetkessä mukaan. Vuosittain koko tiimin voimin järjestettävä lahjojen pakkaaminen joululahjakeräyksiin on myös hetki, joka muistuttaa meitä kaikkia kiltteyden ja yhdessä tekemisen kantavasta voimasta, Gallagher summaa hymyissä suin.

Kiltteytensä ansiosta Fazerin Sininen on suomalaisten mielissä koko yhtiön Sininen sydän. Laadukkaat raaka-aineet ja ainutlaatuinen resepti yhdistyvät rakastetussa maitosuklaassa hienoksi makuelämykseksi. Elämykseksi, jonka Fazerin perustaja Karl Fazer on luonut jo lähes sata vuotta sitten. Jos ystävällisyydellä ja kiltteydellä olisi maku, se maistuisi tälle ikoniselle suklaalle – Fazerin Siniselle.

Jos testi ei näy laitteellasi, voit tehdä sen myös täällä.