[MAINOS: Etua.fi] Edullisempaa lainaa ruotsalaisesta vai norjalaisesta pankista? Tee maksuton vertailu ja valitse lainallesi paras korko - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosEtua.fi

Edullisempaa lainaa ruotsalaisesta vai norjalaisesta pankista? Tee maksuton vertailu ja valitse lainallesi paras korko

Uusien lainojen korot ovat painuneet ennätyksellisen alhaisiksi.

Kilpailutilanne lainamarkkinoilla on muuttunut muutamassa vuodessa.


17.6. 17:19

Kilpailutilanne lainamarkkinoilla on muuttunut muutamassa vuodessa. Monet ulkomaiset pankit ovat aloittaneet lainojen myöntämisen Suomessa, mikä on lisännyt pankkien välistä kilpailua. Uusien lainojen korot ovat painuneet ennätyksellisen alhaisiksi.

Uusien kulutusluottojen korot ovat nyt keskimäärin 3,5 prosenttiyksikköä edullisempia verrattuna vuoden takaiseen tilanteeseen. Tieto käy ilmi Etua.fi-lainavertailupalvelun keräämistä lainatarjoustiedoista.

Selvitys tehtiin vertailemalla pankkien tarjoamien lainojen sopimuskorkoja, jotka määrittävät lainakoron tilapäisen korkokaton jälkeen. Mikäli laina on nostettu yli kaksi vuotta sitten, saatetaan siitä periä korkoa jopa moninkertaisesti verrattuna tämän päivän korkotasoon.

Suomalaisten yritysten lisäksi lainavertailussa on mukana myös useita norjalaisia ja ruotsalaisia uuden ajan digipankkeja.

Vertaile yli 20 pankin ja luotonmyöntäjän tarjoukset kerralla

Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla vertailet kattavasti Suomessa tarjolla olevia kulutusluottoja. Suomalaisten yritysten lisäksi lainavertailussa on mukana myös useita norjalaisia ja ruotsalaisia uuden ajan digipankkeja, jotka toimivat tehokkaasti ja pystyvät tämän ansiosta tarjoamaan kulutusluottoja kilpailukykyisillä ehdoilla.

Nämä digipankit ovat nyt aktiivisesti lähteneet haastamaan Suomessa pitkään toimineita luotonmyöntäjiä. Tämän johdosta uusia kulutusluottoja ja yhdistelylainoja saa aikaisempaa edullisemmalla korolla.

Alhaisempi korkotaso on lisännyt myös yhdistelylainojen kysyntää

Asiakkaat, joilla on useita pieniä lainoja ja luottokorttivelkaa, voivat kilpailuttaa nykyiset lainansa uudestaan ja täten hyötyä korkotason laskusta. Maksamalla vain yhtä lainaa säästää erilaisia laskutus- ja tilinhoitomaksuja jopa satoja euroja vuodessa.

Maksuttoman lainavertailun avulla saat nopeasti yksilölliset lainatarjoukset ja valitset itsellesi sopivimman yhdistelylainan.

Hae yhdistelylainaa – ja maksa pois vanhat kalliit lainat, luottokorttivelat ja osamaksusopimukset.

Mikä on Etua.fi?

Pisimpään Suomessa toiminut lainavertailuyritys. Palvelulle on myönnetty Avainlippu-merkkinä suomalaisesta työstä.

Etua.fi -lainavertailusivusto esittää kaikki lainatarjoukset selkeästi todellisen vuosikoron mukaan lajiteltuna siten, että edullisin lainatarjous on ensimmäisenä.

Voit tutustua lainatarjouksiin helppokäyttöisillä ja suomenkielisillä sivuilla. Tarvittaessa saat apua asiakaspalvelusta, joka vastaa lainoihin liittyviin kysymyksiin niin chatissa kuin puhelimitse.

Palvelun avulla vertailet kulutusluottojen ja yhdistelylainojen korkoja aina 60 000 euroon asti nopeasti ja helposti. Hakemuksen jättäminen ei sido mitenkään.

Hae kulutusluottoa – ja varmista itsellesi kilpailukykyinen lainakorko