[Freedom Rahoitus] Painaako useiden velkojen maksaminen mieltä? Näin voit helpottaa oloasi ja saada mukavia säästöjä - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosFreedom Rahoitus

Painaako useiden velkojen maksaminen mieltä? Näin voit helpottaa oloasi ja saada mukavia säästöjä

Erilaisten lainojen, osamaksujen ja luottokorttivelkojen lyhentäminen saattaa tuntua raskaalta. Tästä artikkelista voi olla sinulle apua – lue lisää!

Superkesä tulossa! Usein lainojen lyhennyksistä huolehtiminen vie aikaa ja energiaa, mikä on poissa elämän muilta tärkeiltä asioilta.


9.6. 14:15

Lainojen lyhentäminen voi tuntua raskaalta etenkin, mikäli summat ovat eri suuruisia ja lyhennyksillä on erilaisia päivämääriä. Lyhennyksistä huolehtiminen vie aikaa ja energiaa, mikä on poissa elämän muilta tärkeiltä asioilta.

Älä huoli! Ratkaisu tilanteeseen voi löytyä helpommin kuin uskotkaan. Yksittäiset lainat ja velat voi helposti yhdistää yhdeksi yhdistelylainaksi. Tämän jälkeen erillisistä lyhennyksistä ei tarvitse huolehtia, kun voit maksaa pois vain yhtä lainaa. Lisäksi yhdistelylainan korko voi olla edullisempi, joten samalla voi tulla kulusäästöjä.

– Moni ihminen on ollut todella helpottunut, kun on päässyt pienistä maksettavista eroon. Esimerkiksi muutamien tuhansien eurojen kodinkonehankinta osamaksulla tai korkeakorkoiset luottokorttivelat on helppo niputtaa samaan pakettiin ja säästää omaa aikaa ja vaivaa, vinkkaa Freedom Rahoituksen pitkän linjan asiakasneuvoja Tiia Ilta-Sanomien lukijoille.

Hae apua yhdistämällä lainasi nyt Freedom Rahoituksen kautta!

Kesäbudjetti kuntoon

Kaikki merkit viittaavat, että tästä kesästä on tulossa todellinen superkesä, kun rajoituksia puretaan. Oman kesäbudjetin maksimoimiseksi onkin aika hankkiutua eroon kalliista veloista.

– Jos nyt saat yhdisteltyä lainat edulliseksi, sinulla on enemmän rahaa kesälle käytettäväksi. Mikäli sinulla on vielä kalliita, jopa satojen prosenttien pikavippejä tai kalliskorkoisia lainoja vuosien takaa, hankkiudu niistä nyt eroon. Korot ovat matalalla tasolla, Tiia kehottaa.

Täytä lainahakemus nyt Freedom Rahoituksen maksuttomassa palvelussa!