[MAINOS: Freedom Rahoitus] Haaveiletko velattomaksi pääsystä nopeasti? Tässä voi olla ratkaisu - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosFreedom Rahoitus

Haaveiletko velattomaksi pääsystä nopeasti? Tässä voi olla ratkaisu

Moni meistä haaveilee taloudellisesta vapaudesta. Lue, miten voit päästä velattomaksi nykyistä nopeammin!

Vapaus voi olla mahdollista! Kulutusluotot, luottokortit ja osamaksut sisältävät yleensä kuukausittain veloitettavia kuluja, kuten laskutuspalkkio tai tilinhoitopalkkio.


19.5. 6:55

Oletko kuullut, että esimerkiksi kulutusluotot, luottokortit ja osamaksut sisältävät yleensä kuukausittain veloitettavia kuluja, kuten laskutuspalkkio tai tilinhoitopalkkio?

Korkotaso on myös yleensä pienemmissä summissa korkeampi kuin edullisissa yhdistelylainoissa, minkä johdosta erillisten lainojen siirto yhdelle luotonmyöntäjälle voi tulla halvaksi.

Freedom Rahoituksen maksuton lainansiirtopalvelu haluaa auttaa suomalaisia löytämään säästöjä. Tässä on näppärä vinkkilista pähkinänkuoressa, jonka avulla voit päästä nopeammin velattomaksi:

  1. Kerää kaikki maksamasi lyhennykset eli esimerkiksi osamaksut, pikavipit ja luottokorttilyhennykset. Laske, paljonko maksat niistä yhteensä kuukaudessa. Hae tämän jälkeen Freedom Rahoitukselta kyseisen euromäärän edestä yhdistelmälainaa. Saat helposti valittua laskurista suuntaa antavaksi kuukausieräksi saman luvun, jonka edestä maksat nyt lainoja kuukaudessa. Täytä lainahakemus nyt!

  2. Jos olet valinnut kuukausieräsi samansuuruiseksi uutta lainaa hakiessa, tyypillisesti laina-aika lyhenee yhdistelylainan myötä, kun pääset kalliista lainoista eroon.

  3. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat lainapäätöksiä Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaneilta, joita on yli 20 kappaletta. Vertaile todellisia vuosikorkoja. Yhdistelylainan tarkoituksena on mahdollistaa, että voisit lyhentää voit lyhentää yhdistelylainan pääomaa nopeammin, jotta pääset veloistasi eroon nopeammin kuin yksittäisiä lainoja maksamalla.

  4. Allekirjoita lainatarjous Freedom Rahoituksen verkkopalvelun kautta verkkopankkitunnuksillasi. Luotonmyöntäjä voi maksaa rahat suoraan tilillesi. Vaihtoehtoisesti luotonmyöntäjä voi pyytää nykyisten lainojesi maksutiedot ja maksaa ne puolestasi, joten vältyt maksuilta.

Freedom Rahoituksen lainavertailu on maksuton, ja sen käyttö ei sido sinua mihinkään, minkä ansiosta voit kokeilla sitä ilman sitoumuksia.

Kokeile Freedom Rahoituksen lainavertailupalvelua nyt klikkaamalla tästä!