[Mainos: Mosquito Magnet] Turkulainen Benjamin selvitti, miten hyttysistä pääsee eroon: ”Ininä loppui vihdoin” - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosMosquito Magnet

Turkulainen Benjamin selvitti, miten hyttysistä pääsee eroon: ”Ininä loppui vihdoin”

Perheen kesäidylliä piinasi vuosia sietämätön hyttysongelma, johon löytyi lopulta tehokas ratkaisu.

Täydellinen iltarusko, kädessä tölkki sihisevää, mieli levännyt – ja hyttysistä ei tietoakaan.


20.4. 13:50

Se oli yksi heinäkuinen ilta saunan jälkeen terassilla, kun turkulaisella Benjamin Bogelilla keitti yli. Täydellinen iltarusko, kädessä tölkki sihisevää, mieli levännyt ja lämmin iho höyrysi. Mutta idylli rikkoutui saman tien, kun kimppuun hyökkäsi säälimätön hyttysparvi.

– Helkkarin hyttyset. Silloin päätin, että nyt niistä on pakko päästä eroon.

Bogeleiden kesäasunto Nauvossa on lomaparatiisi vailla vertaa, mutta hyttyset pilasivat auttamatta nautinnon. Bogel oli jo kahden vuoden ajan etsiskellyt ratkaisua perhettä piinaavaan hyttysongelmaan. Kaikkea oli kokeiltu.

Internetissä Bogel oli pannut merkille loistavia arvioita keränneen hyttysansan. Tuona heinäkuisena iltana syntyi ostopäätös.

– Se on ollut paras päätös ikinä.

Tehokas ja helppo

Laite oli erittäin helppo asentaa. Bogelin hankkiman Mosquito Magnet -hyttysansan idea on, että se jäljittelee ihmistä vapauttamalla jatkuvasti ilmaan hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta. Hyttyset saapuvat ansan luo veriaterian toivossa, mutta päätyvätkin laitteen sisään, jossa ne nopeasti kuivuvat ja kuolevat.

Parasta on se, että hyttysansa on turvallinen ja tehokas. Eron huomaa heti.

– Seuraavana päivänä huomasin, että hyttysiä oli selvästi vähemmän. Muutaman viikon päästä ero oli jo suorastaan dramaattinen, Benjamin Bogel kertoo.

 Parasta on se, että hyttysansa on turvallinen ja tehokas.

Hyttysansan sijoittaminen oikeaan paikkaan on tärkeää. Hyttysansaa ei kannata suinkaan sijoittaa sinne, missä haluaisi saunajuoman rauhassa nauttia, sillä verenimijät kerääntyvät ansan ympärille. Laite täytyy asettaa esimerkiksi pihan perälle, tuulettomaan paikkaan, jossa se saa houkutella hyönteisiä rauhassa.

– Se on todella helppo käyttää. Kerran kytkee päälle, ja siellä se pyörii itsekseen eivätkä hyttyset vaivaa.

Bogelin vaimo ja kolme lasta ovat erityisen herkkiä hyttysille, ja aiempina kesinä iho oli täynnä kutisevia paukamia ja koivet ja käsivarret verillä. Nyt on yksi iso murhe vähemmän, ja pihalla viihtyy koko perhe.

Nyt Bogelit voivat kesäpaikallaan Nauvossa tuijotella merelle rauhassa, hyttysistä ei tarvitse välittää.

Myös perheen teini-ikäinen poika on todennut laitteen välttämättömäksi:

– Ihmettelen vain, miksi kaikilla ei ole tätä laitetta!

”Olut viilenemään ja grilli kuumenemaan”

Hyttysansa on nyt käytössä sekä mökillä Nauvossa että perheen omakotitalon pihalla Turussa.

Viime kesänä Bogelien kotipihalle rakennettiin uusi, 80 neliön terassi, joka pääsee tulevana kesänä viimein käyttöön. Kesäkeitaan pöytäryhmä, ulkoporeamme ja auringonottotuolit odottavat jo kesän lämpöä.

Benjamin Bogel on innokas grillaaja. Kesän lempipuuhaa on istua terassilla ja odotella grillin lämpenemistä.

Hyttysansan ansiosta Bogelit voivat rauhoittua sekä kotipihalla että mökillään ilman ärsyttävää ininää ja pelkoa paukamista.

– Voin nauttia luonnosta ja tuijotella merelle. En joudu koko ajan kiroilemaan hyttysiä, Benjamin Bogel summaa.

Benjamin Bogel on intohimoinen grillaaja, jolla on seitsemän eri grilliä ja kesän varalta jo suosikkipuuha mietittynä:

– Olut viilenemään ja grilli kuumenemaan. Istuskelen rauhassa terassilla ja odotan, että hiillos on valmis.

Tehokas hyttysansa

Mosquito Magnet -hyttysansa vähentää tehokkaasti hyttysten ja muiden verta imevien hyönteisten määrää. Laite aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi käynnistyksen jälkeen, ja se tuottaa havaittavia tuloksia jo muutamassa päivässä.

Hyttysansan avulla saavutetaan erittäin tehokas, koko hyttyskauden kestävä suoja hyttysiä vastaan. Laitetta myydään rautakaupoissa ja tavarataloissa kautta maan.

Lue lisää hyttysansasta