[Mainos: Huawei] No nyt on kuulokkeiden akulla kestoa ja latauksella nopeutta! - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosHuawei

No nyt on kuulokkeiden akulla kestoa ja latauksella nopeutta!

Huawein uudet FreeBuds 4i -kuulokkeet tuovat 10 tunnin jatkuvan toiston hintaluokkaan, jossa sitä ei ole totuttu kuulemaan.

FreeBuds 4i -kuulokkeita on niiden siron koon vuoksi helppo kuljettaa mukana.­


20.4. 11:30

Tekee mieli lähteä lenkille ja kuunnella musiikkia, mutta kuulokkeissa ei ole virtaa.

– Ei mikään ongelma. Laitat kuulokkeet lataukseen ja pukeudut lenkille. Kun olet valmis lähtemään, olet jo saanut tarpeeksi virtaa koko lenkin ajaksi, Huawein teknologia-asiantuntija Pekko Honkasalo esittelee ratkaisun.

Latausominaisuudet ja akun pitkä kesto ovatkin merkittävä kehitysaskel Huawein uusissa FreeBuds 4i -kuulokkeissa. Kymmenen tunnin jatkuva toisto on ominaisuus, jota ei ole aikaisemmin totuttu kuulemaan tässä opiskelijabudjettiinkin sopivassa hintaluokassa.

– Täyslangattomien nappikuulokkeiden akku on tyypillisesti kestänyt 3–5 tuntia, ehkä vähemmänkin, Honkasalo taustoittaa.

Videolla Huawein teknologia-asiantuntija Pekko Honkasalo esittelee uudet FreeBuds 4i -kuulokkeet. Artikkeli jatkuu videon alla.

Kuntoilijoiden lisäksi työmatkaansa äänikirjalla jouduttavat pyöräilijät tai podcasteja ahmivat matkailijat ovat huomanneet akunkeston ja lataamisen merkityksen.

– Kuulokekotelossa riittää virtaa kahteen täyteen lataukseen, joten kuulokkeita ei tarvitse roikottaa johdon päässä joka yö. Kookkaan akun ansiosta käyttö on huoletonta.

Vaikka akunkesto on parantunut merkittävästi aiemmasta, kuulokekotelon fyysinen koko on pienentynyt. Tästä on kiittäminen kehittynyttä akkutekniikkaa.

– Siro laatikko mahtuu nyrkkiin ja sopii jopa housujen kolikkotaskuun, joten sitä on helppo pitää mukana.

Värivaihtoehtoina ovat musta ja valkoinen sekä toukokuusta alkaen myös punainen.­

Jokainen musiikkia tai äänikirjaa kuunteleva tietää myös sen, mikä merkitys on yhtäältä omalla rauhalla ja toisaalta tietoisuudella ympäristön tapahtumista. FreeBuds 4i -kuulokkeissa on mukana vastamelutekniikka vaimentamassa ympäristön ääniä.

– Jos kuitenkin haluaa kuulla ympäröivää ääntä, ei tarvitse riisua peittävää kuuloketta, vaan korvanappia painamalla saa kytkettyä tietoisen tilan päälle. Itse käytän kävelylenkillä juuri tätä mahdollisuutta, etteivät ajoneuvot yllätä.

Muotoilun erinomainen lopputulos on saavutettu 10 000 korvalehden testeillä.

– Ergonomia ja käytettävyys sulautuvat hyvin yhteen: Huawein in ear -muotoilu asettaa kuulokkeen tuttina korvakäytävään, joten ne istuvat napakasti mutta mukavasti myös liikkuessa. Kun kuulokkeen pujottaa korvaan, ei tule myöskään vahinkopainalluksia.

Honkasalo kertoo, että kuulokkeisiin on saatu istutettua huomaamattomasti myös poikkeuksellisen suurikokoiset elementit. Ne palkitsevat kuuntelijan paremmalla bassotoistolla ja selkeämmällä äänikuvalla.

FreeBuds 4i -kuulokkeiden käytettävyyttä lisää Huawein AI Life -sovellus.

– Tähän yleissovellukseen voi listata kaikki Huawein verkottuvat laitteet, kuten kuulokkeet. Itselläni siellä on myös kotireititin. Sovellus ei ole käytön edellytys, mutta se on kiva lisä, joka toimii myös Apple-puhelimilla. Kuulokkeet toimivat kaikilla laitteilla, kunhan on Bluetooth-yhteys, Honkasalo vinkkaa.

Huawei FreeBuds 4i

  • Uudet, suositushinnaltaan 99 euron täyslangattomat vastamelunappikuulokkeet.

  • Latauskotelon kanssa akunkesto kuuntelussa jopa 22 tuntia ja kuulokkeissa itsenäisesti jopa 10 tuntia.

  • Kuulokkeissa on aktiivinen vastamelutoiminto tietoisuus-tilalla.

  • Kuulokkeet toimivat saumattomassa vuorovaikutuksessa niin Android- kuin iOS-älypuhelinten kanssa.

  • Värivaihtoehtoina musta ja valkoinen sekä toukokuussa punainen.

  • Saatavana Huawein jälleenmyyntipisteistä sekä verkosta.