[MAINOS: Freedom Rahoitus] Mikon lainan korkokulut tuplaantuivat ja kuukausimaksusta tuli huima – Tarkista nyt, millainen on sinun kulutusluottosi tila - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosFreedom Rahoitus

Mikon lainan korkokulut tuplaantuivat ja kuukausimaksusta tuli huima – Tarkista nyt, millainen on sinun kulutusluottosi tila

Välillä kannattaa päivittää korot ajan tasalle ja täyttää lainahakemus uudelleen netissä.

Vertaile korkoja ja katso, onko saamasi lainapäätös edullisempi kuin maksussa oleva kulutusluottosi. Lainan korko saattaa nousta, mikäli lainasopimuksessa on näin sovittu.­


25.2. 15:39

Heinäkuussa voimaan astunut väliaikainen kulutusluottojen lakimuutos päättyi 31.12. Sitä seurannut laki astui voimaan 1.1. Lakiin jäi kuitenkin eräs kohta, joka on voinut nostaa lainakuluja merkittävästi vuodenvaihteessa.

Varmista, ettet ole yksi heistä, jonka kulut ovat nousseet!

Heinä-joulukuussa 2020 voimassa ollut korkokattolaki piti kulutusluottojen korot 10 prosentissa lain voimassaoloaikana. Kun tuon aikainen korkolaki loppui vuoden 2020 lopussa, osassa lainoista korot ovat voineet nousta jopa 20 prosenttiin, mikäli lainasopimuksessa oli sovittu näin.

Mikko havahtui vuoden vaihteessa nousseeseen korkotasoon. Kulutusluoton korko oli noussut 10 prosentista aina 20 prosenttiin. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että hänen korkokulunsa tuplaantuivat.

Mikolle muutos vuositasolla on iso. Tämän takia on todella tärkeää hankkiutua kalliista lainoista eroon.

Kokeile hakea alempaa korkoa nyt maksutta Freedom Rahoituksella ja välty maksamasta turhia korkoja!

Mitä Mikon ja muiden kulutusluottoa maksavien tulee tehdä?

1. Päivitä korkosi ajan tasalle, kun täytät lainahakemuksen uudelleen Freedom Rahoituksella. Lainahakemuksen täyttäminen vie pari minuuttia, minkä jälkeen saat lainapäätöksiä lukuisilta eri luotonmyöntäjiltä.

2. Vertaile korkoja ja katso, onko saamasi lainapäätös edullisempi kuin maksussa oleva kulutusluottosi. Voit allekirjoittaa lainatarjouksen helposti Freedom Rahoituksen OmaTili-verkkopalvelussa. Nykyinen 10 prosentin korkokattolakimuutos on voimassa syyskuun 2020 loppuun. Varoitus! Lainan korko saattaa nousta, mikäli lainasopimuksessa on näin sovittu.

3. Kun olet saanut lainan tilillesi, voit maksaa vanhan ja kalliin lainan pois.

Siirry tästä Freedom Rahoitukselle ja varmista, ettet maksa liikaa lainakuluja!