[Mainos: Zmarta] Lyhennätkö lainoja? Tämän takia vuoden alussa on hyvä olla tarkkana - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosZmarta

Lyhennätkö lainoja? Tämän takia vuoden alussa on hyvä olla tarkkana

Kulutusluottojen lainsäädäntö on muuttunut, joten nyt kannattaa hyödyntää mahdollisuus säästöihin. Lue lisää!


30.12.2020 9:54

Monet meistä maksavat osamaksuja, kulutusluottoja tai luottokorttivelkoja. Jos maksettavia lyhennyksiä on useisiin eri suuntiin, voi olla vaikea hahmottaa, paljonko velkaa on kokonaisuudessaan.

Ota uusi vuosi haltuun tutkimalla tarkkaan olemassa olevat velkasi, ettet maksa turhaan liikaa lainakuluja! Tee maksuton lainavertailu nyt ja saat lainapäätöksiä Zmartalla vain parissa minuutissa! Vakuudettomien kulutusluottoihin liittyvä sääntely muuttui nimittäin monimutkaisemmaksi 1.1. alkaen, minkä takia vertailu voi olla kuluttajan kannalta hyödyllistä uuden kilpailutuksen tekemällä.

Siirry tästä Zmartan lainahakemukseen!

Hallituksen esityksessä kerrotaan, että ”jatkamalla sääntelyä ei voida suoraan helpottaa esimerkiksi sellaisen kuluttajan asemaa, joka on koronatilanteen johdosta ottanut syksyllä 2020 luottoa, joka on edelleen maksamatta. Tällaisen nostetun erän korko palautuu siis sopimuksen mukaiselle tasolle 1.1.2021. Tapauksesta riippuen kuluttajat voisivat kuitenkin kilpailuttamalla luottonsa saada hyötyä uudesta korkokatosta myös siltä osin kuin kyse on jo nostetusta luotosta”.

Zmartan lainahakemus on helppo täyttää – täytät vain perustiedot itsestäsi sekä taloudellisesta tilanteestasi. Kun hakemus on täytetty, saat lainapäätöksiä Zmartan yhteistyökumppaneilta helppokäyttöiseen OmaTili-palveluun, jossa pääset vertailemaan helposti lainatarjouksia. Palvelun käyttö ei sido sinua mihinkään, joten jos uusi tarjous ei ole vanhaa parempi, sinun ei tarvitse hyväksyä sitä.

Tee Zmartan maksuton lainavertailu tästä ja katso, miten paljon voit säästää!