[Mainos: Freedom Rahoitus] Maksatko luottokorttivelkaa, osamaksuja ja lainoja eri suuntiin? Näin voit saada jopa satasia lisää - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosFreedom Rahoitus

Maksatko luottokorttivelkaa, osamaksuja ja lainoja eri suuntiin? Näin voit saada jopa satasia lisää hiihtolomakassaasi

Lainat ja velkojen lyhennykset voivat muodostaa suuren menoerän. Kulujen pienentäminen voi onnistua helposti. Katso, saisitko näistä vinkeistä apua.


11.12.2020 13:43

Ostoksien maksaminen käy käden käänteessä esimerkiksi luottokorteilla, tililuotoilla tai osamaksuilla etenkin Black Fridayn kaltaisten ostosjuhlien jälkeen. Tunne, että maksettavaa on kertynyt enemmän kuin itse olisi luullut, on monelle meistä hyvin tuttu.

Mm. osamaksut, pikavipit ja luottokortit voivat tarjota hyviä mahdollisuuksia kulusäästöihin. Lainojen yhdistäminen on hyvä vaihtoehto edullisen koron ja kulujen pienemiseksi.

– Käy läpi kaikki maksussa olevat laskut, joita sinulla on. Kiinnitä huomiota etenkin korkoihin ja kuluihin, joita maksat niistä. Erilaisia kuluja voi olla yllättävän suuri osa kuukausittaisista maksueristä, vinkkaa Freedom Rahoituksen lainaneuvojana toimiva Tiia.

Kun olet käynyt maksut läpi, voit hakea kyseisen summan edestä yhdistelylainaa Freedom Rahoituksen lainavertailupalvelussa. Voit vertailla, millaisella korolla ja kuluilla voit saada lainaa. Edullisempi korko ja yksittäisten lainojen kulujen pienentäminen voi tuoda jopa satojen eurojen säästöjä, kun maksat uudella lainalla vanhan pois. Mikä parasta, Freedom Rahoituksen lainojen yhdistelypalvelu ei sido sinua mihinkään, joten sinun ei tarvitse hyväksyä yhtäkään saamista tarjouksista.

Hae yhdistelylainaa nyt klikkaamalla tästä!

Korot ovat pienentyneet viimeisten vuosien aikana, joten etenkin ennen syyskuuta 2019 nostetut lainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Kulusäästöillä voi kertyä yllättävän suuri summa, jolla voit saada säästöjä hiihtolomakassaasi.

Eikä tässä vielä kaikki – myös mieli lepää, kun useiden eri maksujen sijaan tarvitsee maksaa vain yhtä lyhennystä. Saat keskittyä elämän muihin osa-alueisiin, kun sinun ei tarvitse miettiä useiden laskujen hallinnointia. Saatat vielä saada mukavia kulusäästöjä, jotka voit käyttää esimerkiksi uusiin talvivarusteisiin tai hiihtoloman aktiviteettien maksamiseen.

Laita laskupinot kuriin Freedom Rahoituksella klikkaamalla tästä!