[Mainos: Kuntokauppa.fi] Irina polki kuntopyörällä 13000 km ja laihtui 92 kg kahdessa vuodessa - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosKuntokauppa.fi

Irina polki kuntopyörällä 13000 km ja laihtui 92 kg kahdessa vuodessa

Kuntopyörä on tehokas kuntolaite laihdutukseen. Tämän todistaa Irina, 45, joka laihtui kuntopyörän avulla uskomattomat 92 kg.


24.11.2020 7:34

Lohjalainen Irina, 45, oli ollut ylipainoinen suurimman osan elämästään ja painoi enimmillään 172 kg. Muutama vuosi sitten hän aloitti elämäntaparemontin, jonka perustana oli säännöllinen harjoittelu kuntopyörällä.

Harjoittelu tuotti nopeasti tulosta, ja jo kahdessa vuodessa Irinan paino putosi uskomattomat 92 kg.

- Olen painanut noin 80 kg jo useamman vuoden ajan ja olen siihen tyytyväinen. Teen joka päivä töitä hyvinvointini eteen, sillä en halua enää ikinä kantaa ylimääräistä painotaakkaa.

Kuntopyörällä 13 000 km

Irina innostui kuntopyöräilystä kuntosalilla, mutta elämäntaparemontin myötä hän hankki kuntopyörän kotiinsa.

- Ylipainoisilla on usein nivelvaivoja ja peruskunto on huono. Ja niin oli minullakin. Pyöräily on ollut aina mieluista, mutta sitä ei voi tehdä ulkona vuoden ympäri turvallisesti. Päätin hankkia kuntopyörän kotiin, jolloin harjoittelu ei vaadi kuntosalia tai ole keliriippuvaista.

Nykyään Irina polkee kuntopyörällä 3-4 kertaa viikossa. Harjoituksen ei tarvitse kestää tuntia, vaan jo 15 minuutin päivittäinen kuntopyörätreeni polttaa tehokkaasti rasvaa ja auttaa laihdutuksessa. Rasvanpolttoa voi entisestään tehostaa intervallitreenillä.

- Laskin hiljattain, että olen polkenut kuntopyörällä jo yli 13 000 km. Usein poljen aikaisin aamulla ennen töihin menoa ja se on ihan parasta! Nykyään peruskuntoni on hyvä ja voin liikkua monipuolisesti ilman rajoitteita.

Avain onnistuneeseen painonpudotukseen

Kuntopyörä sopii laihdutukseen, mutta on tehokas harjoitusmuoto myös aktiivikuntoilijalle. Nykyään laadukkaan ja tukevan kuntopyörän saa jo alle 500 eurolla. Irina harjoittelee kotonaan laadukkaalla FitNord-kuntopyörällä, josta löytyy hiljainen magneettivastus ja monipuoliset treeniohjelmat, joilla harjoitteluun saa vaihtelua.

Kuntopyörä sopii kaikille lähtötasosta riippumatta ja sillä on turvallista ja tehokasta kuntoilla säällä kuin säällä. Kotoa löytyvä kuntopyörä tekee harjoittelusta helppoa ja säännöllistä, mikä on avain onnistuneeseen painonpudotukseen.

Irinalla on yksinkertainen vinkki laihduttamista ja elämäntapamuutosta suunnitteleville:

- Tärkeintä on aloittaminen. Aloita pienestä ja nosta tavoitetta, äläkä anna periksi. Kuntopyörällä jokainen voi aloittaa harjoittelun oman kunnon mukaan ja tulokset näkyvät nopeasti. Kuntopyörän avulla sain elämäni takaisin ja nautin koko sydämestäni kevyestä olosta ja siitä, että saan liikkua!

Artikkelissa mainitut tuotteet

Laadukas ja jämäkkä alle 500 euron kuntopyörä: www.kuntokauppa.fi/fitnord-cyclo-200-kuntopyora

Tukevarunkoinen kuntopyörä erinomaisella polkutuntumalla ja 3 vuoden takuulla: www.kuntokauppa.fi/kuntopyora-fitnord-cyclo-300