MAINOS

MAINOS – Ifolor

Ikimuistoinen lahja hakusessa? 5 ideaa, jotka sopivat myös lapselle

Julkaistu:

Kukapa ei haluaisi antaa lahjaksi jotain merkityksellistä! Katso parhaat vinkit lahjoihin, jotka ilahduttavat myös perheen pienimpiä.


Valokuvista innostuminen ei katso ikää, sillä yhteisiin muistoihin on aina ihana palata. Jouluvalmistelut voi aloittaa selaamalla vuoden mittaan otettuja kuvia ja yllättää pieni tai isompikin ihanalla kuvalahjalla.

1. Kuvakirja vuoden kohokohdista

Isän ja tyttären yhteinen mökkireissu. Serkusten leipomishetki mummolassa. Ihan tavalliset leikit. Niistä tehty lahja on lahja, joka takuulla muistetaan.

Kuvakirjan tekemiseen ei tarvita juhlapäivää, erityistä tilaisuutta tai matkaa, vaan usein taika löytyy juuri niistä arjen pienistä ja tavallisista hetkistä. Vaikka kyseessä on ikimuistoinen lahja, sen tekemisen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa. Pienen kuvakirjasen tekeminen onnistuu myös suoraan puhelimella.


2. Tarrajuliste lastenhuoneeseen

Tämä juliste ei tarvitse erillisiä kehyksiä tai sinitarraa, vaan kiinnittyy seinään kuin itsestään ja mikä parasta, tarrajulisteen paikkaa voi vaihtaa mielensä mukaan.


3. Oma kalenteri seinälle

Toinen lapsen huoneeseen sopiva sisustustuote on kuvakalenteri. On hauskaa nähdä joka kuukausi uusi muisto, kenties jotain mitä tehtiin tasan vuosi aiemmin. Samalla lapsi voi opetella merkitsemään omat harrastuspäivät, kyläilyt ja ystävien synttärijuhlat kalenteriin.


4. Pino parhaita valokuvia

Aina ei tarvita kallista lahjaa. Kuvien teettäminen paperikuviksi varmistaa, etteivät kuvat unohdu puhelimen kätköihin. Muutaman sentin valokuva tuo valtavasti iloa. Kuvien mukaan voi paketoida akryylikehyksen, johon saa kuvia esille tai perinteisen albumin, josta lapsi voi askarrella vaikka hauskan skräppialbumin.


5. Juomapullo lemmikin kuvalla

Jos mielessä on useamman kuvan sijasta jokin yksi ja tietty otos, jonka haluaisi paketoida lahjaksi voisi laadukas ja hyödyllinen SIGG-juomapullo olla yksi vaihtoehto. Pullo on kätevä retkillä tai harrastuksissa ja on kevyt kantaa. Kuvitukseksi sopii vaikkapa suloinen kuva lemmikistä tai joku muu ihana muisto. Jos haluat lisätä kuvan päälle lapsen nimen tai muuta tekstiä, tee tilaus Designer-ohjelmalla.


Lataa ilmainen ifolor-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.
MAINOS – Ifolor

MAINOS