MAINOS

MAINOS – Mikan & Anssin Autohuolto

Monimerkkikorjaamo tarjoaa kilpailukykyiset hinnat kaikille autoille

Julkaistu:

Mikan ja Anssin Autohuolto tarjoaa asiakkailleen autosta riippumatta kilpailukykyiset hinnat ja merkkikorjaamotason työn jäljen, ilman huolta takuun loppumisesta.
Tutkimusten mukaan noin kolmannes auton omistajista uskoo auton takuun säilyvän vain, jos huoltotoimenpiteet tehdään valmistajan merkkihuollossa. EU:n 2002 säädetyn ryhmäpoikkeusasetuksen myötä kuluttajilla kuitenkin on oikeus kilpailuttaa huoltohinnat myös monimerkkikorjaamoilla, kunhan toimenpiteet tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti.


Miten valitset autollesi sopivan autohuollon?

Vaikka merkkikorjaamon valintaa perustellaan usein merkeille erikoistuneella henkilökunnalla, todellisuutta on se, että suuri osa autohuoltoalan ammattilaisista on jossain vaiheessa uraansa työskennellyt merkkikorjaamolla. Tämä ammattitaito siirtyy työntekijän mukana myös seuraaviin korjaamoihin. Myös valmistajan vaatimaa henkilökunnan koulutusta pidetään yhtenä merkkikorjaamon etuina, mutta esimerkiksi Mikan ja Anssin Autohuollolla on monimerkkikorjaamona pääsy vastaaviin valmistajan järjestämiin koulutuksiin.

Osa syy siihen miksi monimerkkikorjaamo kykenee usein kilpailukykyisempään hintaan, on se, että korjaustoimenpiteissä voidaan käyttää edullisempia, mutta silti laadukkaita tarvikevaraosia. Takuiden säilymisen kannalta on oleellista ainoastaan, että huoltotoimenpiteet tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti kuten meillä Mikan ja Anssin Autohuollossa tehdään. Kuluttajan kannalta tämä näkyy usein edullisempana huoltohintana, kun auto huolletaan tai korjautetaan monimerkkikorjaamolla.

Määräaikaishuoltoa ei ole syytä venyttää

Auton tärkeimpiä ja säännöllisimpiä huoltotoimenpiteitä ovat määräaikaishuollot. Niiden aikataulu ja sisältö määräytyy aina valmistajan huolto-ohjelmassa, mutta useimmiten määräaikaishuollot tulee toteuttaa joko 15.000–30.000 ajokilometrin välein tai vähintään 1–1,5 vuoden välein. Oman auton huolto-ohjelma kannattaa kuitenkin aina tarkastaa, sillä poikkeuksia löytyy eri valmistajilta.

Määräaikaishuollossa autoon vaihdetaan aina moottoriöljyt, öljysuodatin sekä raitisilmasuodatin, nollataan huoltovälinäyttö ja tehdään tehtaan suosituksien mukaan tarkastus- ja lisäyskohteet.

Määräaikaishuoltojen viivyttämisellä voi seuraukset olla tuhoisat. Vanhojen öljyjen voitelukyky heikkenee käytössä siihen irrotessa karstaa ja muita epäpuhtauksia moottorin sisältä, joten riskit vanhalla öljyllä ajaessa moottorin rikkoontumiselle ovat moninkertaiset uuteen puhtaaseen öljyyn verrattuna. Myös jakohihnallisten autojen hihnan vaihdon laiminlyönti voi johtaa hihnan katkeamiseen mikä tarkoittaa aina jopa tuhansien eurojen huoltokustannuksia, pahimmassa tapauksessa moottorin vaihtoa. Valmistajan huolto-ohjelma on rakennettu aina niin, että auton elinikä on mahdollisimman pitkä. Laiminlyömällä huolto-ohjelmaa valmistaja voi evätä auton takuun, olipa aikaisemmat huollot tehty missä tahansa.

Määräaikaishuoltotarjous nyt kaikille autoille

Mikan ja Anssin Autohuollossa määräaikaishuollot tehdään kaikille automerkeille valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Määräaikaishuolto tehdään aina valmistajan huolto-ohjeiden mukaisesti ja se pitää sisällään aina öljynvaihdon, öljynsuodattimen vaihdon, raitisilmasuodattimen vaihdon, huoltovälinäytön nollauksen sekä huollon tarkastus- ja lisäyskohteet auton valmistajan suosituksien mukaan. Kaikki huollot kirjataan aina myös sähköiseen huoltokirjaan myös uusissa autoissa, mikäli sellainen on autossa käytössä. Varmista kuitenkin aina huollon sopivuus autoosi henkilökunnaltamme.

Nyt määräaikaishuollot kaikille automerkeille alkaen 199 €. Saat aina sijaisauton veloituksetta käyttöösi huollon ajaksi ja voit halutessasi maksaa huollon erissä. Katso lisää Mikan ja Anssin Autohuollon verkkosivuilta https://ma-autohuolto.fi/.

Ota yhteyttä!

Mikan ja Anssin Autohuolto Jyväskylä

Heinämäentie 18, 40250 Jyväskylä

puh. 020 730 5350

korjaamo@ma-autohuolto.fi

nettiajanvaraus: https://ma-autohuolto.fi/
MAINOS – Mikan & Anssin Autohuolto

MAINOS