MAINOS

MAINOS – JELD-WEN

Keltainen kahvipannu -blogin Pauliina: ”Uusi ulko-ovemme on tyylikäs ja ekologinen”

Julkaistu:

Pauliina vaihtoi keväällä vanhan ja vetoisen ulko-ovensa uuteen puukuiturakenteiseen oveen. Hän löysi kotiinsa täydellisesti sopivan ovimallin uuden sovelluksen ja 2-värimaalauksen avulla.


Suositun Keltainen kahvipannu -blogin Pauliinan kodin vanha ulko-ovi vaihtui tänä keväänä JELD-WENin puukuiturakenteiseen Eco-ulko-oveen. Vanha, hätiköiden valittu edullinen ovi oli palvellut alle kymmenen vuotta, mutta se oli vetoinen ja päästi lunta sisälle. Oli siis aika löytää uusi julkisivuun ja sisustukseen sopiva ovi.

Lopputulosta ei tarvinnut jännittää, kun ovi valittiin Door Designerilla

Pauliinalle oli tärkeintä löytää 40-luvun hirsitalonsa tyyliin sopiva ovi. Ovimallin päättäminen oli monien hyvien vaihtoehtojen vuoksi hieman haastavaa, mutta myös hauskaa.

Door Designer -sovellus oli helppokäyttöinen. Sovittelin vanhan oven tilalle varmaan kaikkia Classic-malliston ovia, mutta tämä oli se, joka sopi taloomme selkeästi parhaiten”, Pauliina kertoo.

JELD-WENin valikoimassa on noin 90 erilaista Eco-puukuiturakenteista ulko-ovea, joista Pauliinan silmää miellytti eniten Classic Debussy.

”Kyllä kodin ulko-oveen saa suhtautua samalla turhamaisuudella kuin muihinkin sisustushankintoihin. Kaunis ovi on ilo silmälle”, Pauliina sanoo.


2-värimaalauksen ansiosta ulko-ovi sopii nyt sekä sisustukseen että julkisivuun

Pauliinalle oli iloinen yllätys, että Eco-ulko-ovia saa myös kaksivärisinä. 2-värimaalauksen ansiosta ulko-oven saa sopimaan sekä sisustuksen että julkisivun värimaailmaan.

”Meidän vanha ovi teki eteisestä raskaan näköisen. Siksi valitsimme nyt vain ulkopuolelle tumman tiilen ja sisälle heleän vaaleanpunaisen sävyn”, Pauliina kuvailee.

Ulkopuolen tiilenpunainen sopii hyvin talon katon väritykseen kun taas sisäpuolen herkullinen hattaransävy tuo eteiseen persoonallisuutta, keveyttä ja raikkautta.


Tyylikkyyden kruunaa ulko-oven ekologisuus, energiatehokkuus ja äänieristysominaisuudet

Pauliinan blogi on tunnettu muun muassa ekologisuudesta, joten puukuiturakenteinen ulko-ovi oli helppo ja mieluisa valinta. JELD-WENin Eco-ulko-ovi on ainoa puukuitueristetty ulko-ovi kotimaan markkinoilla.

Eco-ovet ovat energiatehokkaita, ja täyttävätkin Suomen tiukat U-arvovaatimukset, joten ne soveltuvat sekä uudisrakentamiseen että remontointiin. 92 mm paksu puukuiturakenne pitää lämmön sisällä ja vedon poissa.

Oikein asennettu Eco-ulko-ovi lisää asuinmukavuutta myös vähentämällä melua. Paksu puukuiturakenne eristää hyvin ääntä (ääneneristysarvo Rw 30 dB).

» Lue lisää Eco-ulko-ovista


Pähkinänkuoressa: Näin valitset kodin tyyliin sopivan ulko-oven

  1. Lataa ilmainen Door Designer -sovellus.
  2. Ota kuva nykyisestä sisäänkäynnistä.
  3. Kokeile kotiin eri ovimalleja ja värejä.
  4. Pyydä tarjous jälleenmyyjältä.


Avaa ovi mahdollisuuksiin!

www.jeld-wen.fi/ecoMAINOS – JELD-WEN

MAINOS