MAINOS

MAINOS Oilon

3 + 1 syytä valita maalämpö - Janne siirtyi maalämpöön ja sähkölasku tippui jopa 1 000 eurolla kuussa

Julkaistu:

Maalämmön suosio kasvaa, koska se on edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto.
Maalämmön kysyntä on kovassa kasvussa, kun ihmisten tietoisuus maalämmön hyödyistä on lisääntynyt, kertoo Oilonin liiketoimintajohtaja Petri Virta.

Ylivoimaisesti isoin hyöty on maalämmön taloudellisuus.

- Moni on myös kiinnostunut maalämmön mahdollistamasta lähes ilmaisesta jäähdytyksestä, sanoo Virta.

Hollolalainen Janne Kolsi vaihtoi isoon omakotitaloonsa maalämmön nelisen vuotta sitten. Isossa omakotitalossa on vesikiertoinen lattialämmitys, ja kuukausittainen sähkölasku huiteli ennen maalämpöön siirtymistä peräti 1 200 eurossa pahimpina kuukausina.

- Rakensin omakotitalon 2000-luvun alussa, jolloin sähkö oli vielä halpaa, Kolsi sanoo.

Nykyään koko kodin sähkölasku on 200 euroa kuussa, joten kuukausittainen säästö on melkoinen.

Huoleton ja edullinen ratkaisu

Kolsin tytär rakensi juuri omakotitalon, ja isä ylipuhui myös tyttären valitsemaan maalämmön. Isän ei tarvinnut pitkään todistella asiaa, kun oma käyttökokemus maalämmöstä oli erinomainen.

- Onhan tämä todella järkevä ja huoleton ratkaisu. Tilasin maalämpöpumpun avaimet käteen -ratkaisuna ja ostoprosessi oli mutkaton. Hyvää tässä on myös se, että järjestelmä on hiljainen.

Maalämmön idea on lämmön ottaminen omasta maasta. Siinä hyödynnetään luonnon omiin lämmönvaraajiin kuten maaperään, kallioon ja vesistöihin varastoitunutta energiaa.

Oilonin Virta kertoo, että maalämpöön siirtyminen on edullisinta niissä kiinteistöissä, joissa on valmiiksi vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Vanhalla lämmitysmuodolla ei merkitystä.

- Nykyään myös suorasähkölämmitteisiä taloja remontoidaan paljon maalämpötaloiksi.

Omakotitalojen lisäksi moni rivitalo- tai kerrostaloyhtiö sekä yritykset ovat yhä kiinnostuneempia maalämmöstä ja sen tuomasta energiansäästöstä.Hintamielikuva on monella väärä

Kysynnän kasvaessa ja tekniikan kehittyessä myös maalämpöjärjestelmien hinnat ovat laskeneet. Nyt esimerkiksi 200 neliöiseen omakotitaloon maalämmön saa noin 15 000 eurolla. Moni kuvittelee maalämmön olevan kalliimpi.

- Suurin kustannus tulee porakaivosta, mutta putkityön lisäksi siitäkin saa tehdä kotitalousvähennyksen, Virta muistuttaa.

Maalämpöjärjestelmä maksaa itsensä takaisin keskimäärin neljässä viidessä vuodessa.

Maalämpöpumpun hankinta Oilonilta on helppoa sekä yksinkertaista. Sen saa halutessaan jälleenmyyjältä täysin avaimet käteen -periaatteella. Järjestelmän saa halutessaan myös rahoituksella, jolloin investoinnin voi maksaa takaisin syntyneillä säästöillä.

- Verkkosivuilta löytyy laskentaohjelmia, joiden avulla kuluttajat voivat arvioida maalämmön tuottamia säästöjä.

Virta on työskennellyt Oilonissa 12 vuoden ajan, josta yhdeksän vuotta maalämpöjärjestelmien parissa. Maalämpöpumppujen tuotekehitys tapahtuu pääosin yhtiön pääkonttorilla Lahdessa ja maalämpöpumput valmistetaan Lapualla.

- Olemme helposti lähestyttävä ja lämmöllä palveleva kotimainen perheyritys, joka on tehnyt 60 vuotta uraauurtavaa työtä lämmitysjärjestelmien parissa. Kannattaa olla rohkeasti meihin yhteydessä ja kysyä lisää maalämmöstä!

3 + 1 syytä valita maalämpö

1. Edullisuus

2. Pitkäikäinen ja huoleton lämmitysjärjestelmä

3. Nostaa kiinteistön arvoa

+ Nykyaikainen ympäristöystävällinen energiamuoto

Lue lisää maalämmöstä!

Pyydä tarjous Oilon- tai Lämpöässä-maalämpöpumpusta!

Oilon-konserniin kuuluu Oilon maalämpöpumppujen lisäksi myös Lämpöässä-maalämpöpumput 1,5 vuotta sitten tapahtuneen yritysoston myötä.

Kotimaiset Lämpöässä- ja Oilon-maalämpöpumput on tehty kestämään ja tuottamaan energiaa taloudellisesti.

Koko Suomen kattava jälleenmyyntiverkosto sekä kotimaisen valmistajan tuki takaavat, että lämpöä saadaan tuotettua energatehokkaasti ja varmasti. Teemme mitoituksesta myös tarkat laskelmat, jotka toimitamme tarjousprosessin yhteydessä.

Pyydä tarjous Oilon maalämpöpumpusta!

Pyydä tarjous Lämpöässän maalämpöpumpusta!
MAINOS Oilon

MAINOS