MAINOS

MAINOS Freedom Rahoitus

Kulutusluottoihin tuli nyt suuri lakimuutos – näin voi säästää kesäkassaan jopa satoja euroja!

Julkaistu:

Kulutusluottojen, pikavippien ja muiden vakuudettomien luottojen tuore lakimuutos mahdollistaa sen, että lainakuluissa voi tehdä nyt suuria säästöjä. Näillä vinkeillä voit säästää tuntuvan summan.
Väliaikaisen lakimuutoksen tarkoituksena on auttaa suomalaisia helpottamalla heidän asemaansa. Kaikkien vakuudettomien lainojen korot säädettiin nyt korkeintaan 10 prosenttiin.

Muutos on huomattava, koska uusi korkorajoitus laskee maksimikorkoja nyt 50 prosentilla vuoden loppuun saakka.

Mikäli sinulla on pikavippejä, lainoja tai kulutusluottoja, nyt on erinomainen aika toimia. Kulutusluottojen ja muiden vakuudettomien lainojen korkotaso ei muutu, jos et itse hanki uutta lainaa ja maksa sillä pois kallista ja olemassa olevaa lainaa. Ero voi kasvaa suureksi korkokuluista puhuttaessa, sillä nykyinen maksimikorkotaso 20 prosenttia on puolet korkeampi kuin uusi 10 prosentin korkokatto.

Maksa kalliit pikavipit pois uudella lainalla

Kannattaa myös tarkistaa, ettei sinulla ole enää kalliita lainoja, sillä niissä voi olla useiden satojen prosenttien korko. Korkotason alentamisella voikin säästää useita satoja euroja kesämenoihin tai varakassan kartuttamiseen. Freedom Rahoituksen asiakaspalvelussa autetaan asiakkaita maksutta, jotta yksikään asiakas ei maksa liikaa lainakuluja.

– Toimin itse henkilökohtaisena lainaneuvojana ja olen huomannut, että moni asiakas on korkokatoista huolimatta maksanut liikaa korkoja lainoistaan, Freedom Rahoituksen palveluneuvoja Lotta kertoo.

– Lainavertailumme ansiosta asiakas tavoittaa useita pankkeja ja luotonmyöntäjiä kerralla ja saa kattavan yleiskuvan erilaisista lainapäätöksistä. Hän voi vertailla lainatarjouksia ja valita niistä kaikkein sopivimman. Jos mieli muuttuu, ja asiakas ei halua valita yhtään lainatarjousta, se on ok, sillä lainapalvelumme käyttö ei velvoita mihinkään. Me haluamme vain auttaa asiakasta säästämään, Freedom Rahoituksessa työskentelevä Lotta jatkaa.

Kokeile nyt Freedom Rahoituksen lainavertailua ja päivitä lainasi ajan tasalle!

Katso huolella osamaksujen ja luottokorttien kulut ja korot

Uusi lakimuutos ei koske osamaksuja ja luottokortteja, minkä johdosta kuluttajien on syytä katsoa kulut ja korot huolella. Etenkin isompia hankintoja tehdessä on hyvä vertailla niiden kokonaiskuluja kulutusluottoihin nähden, sillä vakuudeton laina saattaa tulla edullisemmaksi.

Lainojen vertailu kannattaa tehdä nyt huolella ja vaivannäkö voi osoittautua taloudellisesti hyödylliseksi. On myös hyvä muistaa, että lainojen yhdistäminen voi tuoda säästöä, kun saat kalliit pienlainat kerättyä yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi. Freedom Rahoituksen asiantunteva asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään tilanteen kartoittamisessa.

Täytä lainahakemus Freedom Rahoituksella ja katso, kuinka paljon voit säästää kuluissasi!
MAINOS Freedom Rahoitus

MAINOS