MAINOS

MAINOS Thermacell

Pelasta kesäsi hyttysiltä – Äänestä tärkein hetki ilman ininää ja voita hyttyskarkotin

Julkaistu:

Hyttyset ovat jokakesäinen kurja riesa. Äänestä, missä tilanteessa haluaisit päästä hyttysistä eroon ja voita hyttyskarkotin, joka todella toimii!


Ihaninkin kesäilta voi muuttua hetkessä sietämättömäksi läiskimiseksi. Vuoden odotetuin sukulaistapaaminen mummonmökillä, viipyilevä ilta auringonlaskussa terassilla ja upean aurinkoinen lomapäivä marjamättäiden äärellä – nämä täydelliset kesähetket voi pilata raivostuttava ininä korvanjuuressa ja verenhimoinen hyönteisjoukko sääriä pistelemässä.

Kesä on täynnä ikimuistoisia hetkiä, ja niitä on sääli tärvellä hyttysten takia. Perinteiset ötökkäsavut ja muut myrkyt tuntuvat usein riittämättömiltä, mutta onneksi on olemassa turvallinen ja tehokas vaihtoehto, joka pesee muut mennen tullen.

Thermacell-hyttyskarkotin muodostaa ympärilleen noin 20 neliömetrin suoja-alueen jo 10–15 minuutissa. Se karkottaa hyttyset turvallisesti, helposti ja huomaamattomasti. Laite todella toimii: se torjuu hyttyset ja hirvikärpäset erittäin tehokkaasti ja on lisäksi turvallinen käyttää.

Mikä seuraavista kesäisistä tilanteista olisi sinulle tärkein saada kokea täysin ilman hyttysiä?

Kerro mielipiteesi ja voita itsellesi Thermacell-hyttyskarkotin!Jos äänestys ei jostain syystä näy sinulla, voit käydä tekemässä sen täällä.

Karkota hyttyset tehokkaasti ja turvallisesti Thermacell-hyttyskarkottimilla

Perinteinen hyttyskarkotin

Perinteinen, kannettava Thermacell-hyttyskarkotin karkottaa hyttyset missä sitten oletkin. Luottokaveri kotipihalla, terassilla ja mökillä. Helppo myös ottaa mukaan metsään, retkelle ja veneeseen.

Pöytämalli Mini Halo -hyttyskarkotin

Tyylikäs Thermacell Mini Halo suojaa hyttysiltä terassilla kotona ja mökillä.

Hyttyskarkotinsarja

Hyttyskarkottimet voidaan painaa maahan tai asettaa ulkorakenteisiin kiinnitettyihin telineisiin. Karkottimien määrää ja sijaintia muuttamalla voit karkottaa hyttyset halutun kokoiselta ja muotoiselta ulkoalueelta.

Käytä Thermacellia turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Tutustu Thermacell-tuotteisiin: hyttyskarkotin.fi
MAINOS Thermacell

MAINOS