MAINOS

MAINOS Anyfin

”Tavallinen ja tunnollinen asiakas maksaa turhan usein liikaa korkoja”

Julkaistu:

Tekoälyä hyödyntävä Anyfin lupaa laskea kulutusluottolaskujen korkoja keskimäärin yli puolella. Se ei myöskään säikähdä, jos 10 prosentin korkokatto tulee Suomeen. Päinvastoin.
Koronan aiheuttamat talousvaikeudet ovat saaneet monet turvautumaan yhä useammin vakuudettomaan lainaan. Kun odottamaton meno yllättää, vaikkapa lemmikki sairastuu vakavasti, on rahaa saatava jostain ja nopeasti.

Osamaksulla ja luottokortilla maksamisesta on tullut yleisempää ja paljon hyväksytympää, vaikka moni joutuu ongelmiin korkeiden korkojen ja muiden kulujen vuoksi, ja usein turhaan.

Ruotsissa menestyneen fintech-yritys Anyfinin mielestä ei ole oikein, että luottoyritykset tarjoavat samaa korkeaa korkoa kaikille asiakkailleen.

- Tällöin ne tavalliset kansalaiset, jotka käyvät töissä ja jotka maksavat aina laskunsa ajallaan, maksavat usein aivan liikaa korkoa, sanoo Anyfinin toimitusjohtaja Mikael Hussain.

Suomalaisilla kulutusluottoja 22 miljardilla

Kulutusluottoa tarjoavat yritykset ovat voineet laskuttaa korkeita korkoja suomalaisilta asiakkailtaan, koska tarve luotoille on ollut suuri. Suomalaisilla on kulutusluottoja yli 22 miljardin arvosta.

- Me teemme aina yksilökohtaisen riskiarvion ja tämän takia pystymme tarjoamaan matalampaa korkoa asiakkaillemme. Miksi hyvän ja luotettavan asiakkaan pitäisi maksaa turhan korkeita korkoja? Olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme, sillä olemme läpinäkyviä: emme tee tarjousta, jos emme voi madaltaa asiakkaan kuluja.

Anyfin on tähän mennessä onnistunut tarjoamaan tuhansille asiakkaille matalamman koron, keskimäärin asiakkaiden korot ovat laskeneet peräti 64 prosenttia.

Kulutusluottojen korkokattoa on säädelty jo viime syksynä, ja Suomen hallitus on vilauttanut jopa 10 prosentin korkokaton tulemista.

Anyfinin mielestä on hyvä, että Suomen hallitus on alkanut lisäämään toimia korkeita korkoja vastaan.

- Me olemme alusta asti olleet kuluttajan puolella ja haluamme taata myös suomalaisille parempia korkoja luotoilleen. Ihmiset tarvitsevat kulutusluottoja, mutta meidän mielestämme kenenkään ei pitäisi maksaa niistä liian korkeita korkoja.

Myös yksittäisen luoton korkoa voi alentaa

Hussain sanoo, että Suomen hallituksen väläyttelemä 10 prosentin korkokatto takaa suomalaisille kuluttajille turvan siitä, että he maksavat kohtuullista korkoa kulutusluotostaan. Näin asian pitäisi Anyfinin mielestä lähtökohtaisestikin olla.

Anyfin on tällä hetkellä Suomen ainoa palveluntarjoaja, joka mahdollistaa yksittäisen kulutusluoton tai osamaksuostoksen uudelleenjärjestelyn. Anyfinin palvelun kautta kuluttaja voi hakea olemassa olevalle kulutusluotolleen edullisemman koron. Liiketoiminta perustuu siihen, että tarpeettomat välikädet on ohitettu hyödyntämällä tekoälyä ja tyytymällä pienempään marginaaliin kuin luotonantajat.

Tutustu Anyfinin palveluun täällä!

Toimi näin, jos haluat laskea korkojasi

1. Lähetä meille kuva viimeisimmästä laskustasi.

2. Jos pystymme tarjoamaan matalamman koron, siirrämme luoton meille.

3. Saat matalamman koron.

4. Et maksa mitään ylimääräisiä kuluja.

5. Sovelluksen avulla pysyt kärryillä omasta taloudestasi.

6. Esimerkkilaskelma: Nimelliskoron ollessa 8,88 % ja laina-ajan ollessa 8 kuukautta todellinen vuosikorko 800 euron suuruiselle luotolle on 9,25%. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 826,87 €, kun asiakas maksaa lainan takaisin 8 kuukaudessa. Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja.

MAINOS Anyfin

MAINOS