MAINOS

MAINOS Mosquito Magnet

Turkulaisperhe löysi ratkaisun piinaavaan hyttysongelmaan: ”Nyt voin grillata kalsarit jalassa”

Julkaistu:

Hyttystilanne oli sietämätön eikä kesästä voinut kunnolla nauttia, kunnes Bogelin perhe hankki tehokkaan hyttysansan.


Täydellinen kesäilta saaristossa, vieno tuulenvire käy ja taivaanranta värjäytyy punaisen eri sävyihin. Saunan jälkeen kelpaa istua terassilla ja nauttia – mutta raivostuttava ininä tekee siitä mahdotonta. Kuulostaako tutulta?

Turkulaiset Renita ja Benjamin Bogel lomailevat kesäaikaan usein mökillään Nauvossa, mutta kesäidyllin pilasi vuodesta toiseen sama riesa: väsymätön hyttysten armeija. Merituulesta huolimatta pusikkoinen ja varjoisa tontti oli hyttysille suoranainen paratiisi.

– Semmoista lätkimistä koko ajan. Aivan sietämätöntä, Renita Bogel toteaa.

Mikään ei auttanut

Pahimpina hyttysvuosina mökillä viihdyttiin vain suitsukkeiden, hyttyskynttilöiden, erilaisten suihkeiden ja hyttyspyyhkeiden kera, mutta mikään ei tuntunut auttavan tarpeeksi.

Tilanne ei ollut juuri parempi perheen kotipihalla Turussakaan, sillä omakotitalon tontti rajoittuu metsään ja heti pensasaidan takana pieni oja tarjosi oivallisen kasvualustan hyttysille. Joten niitähän piisasi.

Kolme kesää sitten perhe löysi kuitenkin hyttysongelmiin tehokkaan ratkaisun. Bogelit hankkivat Mosquito Magnet -hyttysansan, joka osoittautui hämmästyttävän toimivaksi ja huomaamattomaksi tavaksi päästä hyttysistä pysyvästi eroon.

Yksinkertainen mutta tehokas

Tämän hyttysansan toimintaidea on yksinkertainen. Se jäljittelee ihmistä vapauttamalla hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta tasaisena virtana. Hyttyset erehtyvät paikalle veriaterian toivossa, mutta ne päätyvätkin laitteen sisällä olevaan verkkoon, jossa ne nopeasti kuivuvat ja kuolevat.

Laite aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi käynnistyksen jälkeen, ja eron huomaa jo muutamassa päivässä. Lisäksi sen vaikutukset näkyvät koko hyttyskannassa. Muutos on siis pitkäaikainen ja näkyy yli hyttyskauden.


– Hyttysansan tehokkuuden huomasi hämmästyttävän pian, sillä olo helpotti saman tien. Ja kun laite oli yhden kesän posottanut, oli seuraavana kesänä selvästi vähemmän hyttysiä, Renita kertoo.

Kesäpäivät kotosalla tai mökin terassilla ovat nyt aivan erilaisia kuin aiemmin.

– Varsinkin mökillä oli tuskallista istua iltaa saunan jälkeen ulkona, ja aina joutui luovuttamaan ja lähtemään sisätiloihin. Nyt voi istua kaikessa rauhassa ulkona, iloitsee Benjamin.

Hyttysansa täytyy sijoittaa oikein

Laitteen oikea sijoittaminen on tärkeää, jotta paras teho saadaan siitä varmasti irti. Mökillä Bogelit ovat sijoittaneet Mosquito Magnet -hyttysansansa tuulensuojaan puuvajan nurkalle, jonka suuntaan tuuli ajaa muutenkin hyttyset. Kotona Turussa hyttysansa pyytää huomaamattomasti pihan takaosassa.

Tärkeä neuvo onkin, että hyttysansa kannattaa asettaa noin 10–15 metrin päähän siitä alueesta, jolta hyttyset haluaa pysyvästi hävittää. Lisäksi auttaa, jos paikka on varjossa ja tuuleton.

Jos laitteen sen sijaan asettaa juuri sen saunaterassin kulmaan, jossa haluaisi istuskella, ansa houkuttelee paikalle vain lisää hyttysiä eikä saunajuoman hörppiminen rauhassa onnistu.

Kesä ilman hyttysiä

Parhaimmillaan hyttysansa voi tehdä kesälomasta aivan uudella tavalla nautittavan.

– Voi sanoa, että meillä hyttysansa paransi elämänlaatua. Jos hyttyset häiritsevät, kannattaa ehdottomasti satsata, Bogelit suosittelevat.

Tulevan kesän hyttysmääriä on vielä vaikea ennustaa, mutta hyttysansa hoitaa hommansa luotettavasti inisevien määrästä riippumatta.

– Suunnitelmissa on, että grillaan koko kesän kalsarit jalassa, Benjamin naureskelee.

Tehokas hyttysansa

Mosquito Magnet -hyttysansa vähentää tehokkaasti hyttysten ja muiden verta imevien hyönteisten määrää. Laite aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi käynnistyksen jälkeen, ja se tuottaa havaittavia tuloksia jo muutamassa päivässä.

Hyttysansan avulla saavutetaan erittäin tehokas, koko hyttyskauden kestävä suoja hyttysiä vastaan. Laitetta myydään rautakaupoissa ja tavarataloissa kautta maan.

Lue lisää hyttysansasta
MAINOS Mosquito Magnet

MAINOS