MainosPretty.fi

Ota nämä 6 helppoa hiustuotevinkkiä talteen – joukossa huippusuosittu hopeashampoo

Suosikkibloggaajat paljastavat lempituotteensa Suomeen rantautuneen uutuuskampaamobrändin valikoimasta. Lue bloggaajien arkea helpottavat hiusvinkit.


Ruotsalainen kampaamotason hiustuotesarja Waterclouds saapui viimein Suomeen, ja sitä ovat innostuneet kokeilemaan myös suosikkibloggaajat Jonna Leppänen ja Venla Savikuja.

Hiustuotesarja tuotetaan kokonaisuudessaan naapurimaassamme, joten tuotekehittelyssä on osattu huomioida skandinaavinen hiuslaatu – ja myös pohjoisen tuulen tuiverrus.

Jotta räntäsade ei piiskaa kuontaloa aivan toivottamaksi takkukasaksi ja arki sujuu hiustenlaiton suhteen mahdollisimman helposti, bloggaajat poimivat uutuustuotesarjasta omat suosikkinsa. Oikein hoidettu hius pysyy hyvännäköisenä lumipyrystä huolimatta, ja bloggaajien mukaan nämä tuotteet todella toimivat.

Juuri oikea sävy hopeashampoolla

Blondina viihtyvä Jonna Leppänen löysi itselleen oitis luottotuotteen Watercloudsin hopeashampoosta. Kukapa haluaisi keltaista tukkaa, kun puhtaanvaaleakin on vaihtoehtona?

Vaaleaverikkönä olin erityisen kiinnostunut merkin Violet Silver Shampoosta josta olinkin googlaillut etukäteen positiivisia kokemuksia.

Edellinen käyttämäni hopeashampoo heitti jostain syystä tukan sävyn välillä punertavaksi tai sellaiseksi ihmeelliseksi ruusukultaiseksi, joten olin halukas kokeilemaan jotain uutta tuotetta. Ja tämä kyllä lunasti odotukset! Tämä poistaa tukasta tehokkaasti keltaisuutta, mutta ei kuitenkaan tunnu kuivattavan hiuksia, kuten jotkut hopeatuotteet. Tukkaan ei myöskään tartu liian sinertävää tai violettia pigmenttiä (vaikka tämä onkin tehokasta tavaraa, terveisiä valkoiselta kylpytakiltani), vaan sävystä tulee juuri sellainen kaunis puhtaanvaalea mitä haluankin. Huipputuote!

Pesen hopeashampoolla suunnilleen joka toisen pesun yhteydessä (normaalin shampoopesun jälkeen) tai välillä jokaisella pesulla, jos tukan sävy on todella freesausta vailla.

Jonnan kokemukset hopeashampoosta ja koko blogipostauksen voit lukea täältä.

Talven kuivattamien hiusten pelastus

Pohjoismaissa talvi ei ole helpoin mahdollinen, myös hiuksia ajatellen. Harvalla on myöskään ylimääräistä aikaa uhrata hiuksilleen, vaikka talvi kuivattaisi pehkon pörröksi. Bloggaaja Venla Savikuja sai helpotusta hiushaasteisiinsa ja löysi uudet must-tuotteet jokapäiväiseen hiustenhoitoonsa.

Tummahiuksinen Venla suosii hoitavia ja kosteuttavia tuotteita, jotka ovat ennen kaikkea vegaanisia.

Kuten moni minun matkassani pitkään pysynyt lukija tietääkin, en ole aktiivisin hiustentuunaaja tai kosmetiikkahifistelijä. Useimmiten minut saattaakin nähdä joko tukka ponnarilla, puoliksi kiinni, pikakiharoilla tai pörröisellä Pikku Myy -nutturalla.

Minulla riittää tukkaa päässä, mutta näin talvella hiusten sähköistyessä ja kuivuessa pieni apu on ollut paikallaan. Tykästyin eritoten kosteuttavaan Blow and Brush -muotoiluvoiteeseen sen monipuolisten ominaisuuksien ansiosta. Tämä yksi tuote yhdistää usean eri muotoilutuotteen mainioimmat ominaisuudet tehden monen muun hiustuotteen omistamisesta tarpeetonta. Tässä yhdistyy mm. lämpösuoja, suolasuihkeen rakenne, muotovaahdon pito ilman koppuraista lopputulosta sekä kuivashampoon puhtaus. Olen levittänyt tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin tyvestä latvoihin ja föönannut sekä harjannut hiukset Black Brush -harjalla. Tuote antaa selkeästi lisää volyymia ja auttaa myös pitämään tukan sähköistymättä. Samalla hiukset tuntuvat terveiltä, joustavilta sekä täyteläisiltä.

Toinen suosikkini on Repair Argan Oil Serum, joka imeytyy nopeasti hiuksiin jättämättä tukkaa öljyiseksi, raviten etenkin latvoja sekä antaen pehmeyttä, sileyttä ja kiiltoa. Arganöljy sisältää rutkasti E-vitamiinia sekä antioksidantteja. Tämä tuote korjaa sääolosuhteiden ja kemiallisten käsittelyiden runtelemia hiuksia ja ennaltaehkäisee hiusten katkeilua. Siispä mukavan simppeli ja kaivattu lisä juuri minun hiustenhoitorutiineihini.

Olen levittänyt arganöljyä pyyhekuiviin hiuksiin suihkun jälkeen ja toisinaan kuivaankin tukkaan kiiltoa antamaan. Ihanan helppo ja sutjakka rutiini tällaiselle laiskemman puoleiselle hiustenhoitajalle. Tuote auttaa myös vähentämään takkuja, joten tässä kohtaa oma äitini huokasi helpotuksesta, sillä minulla on tapana mennä äidille kylään Rölli-peikon pehkoani selvittämään.

Venlan blogipostauksen voi lukea kokonaisuudessaan täällä.

Kutrien kosteutus kunniaan

Hiukset vaativat hemmottelua erityisesti talvella.

Bloggaaja Jonna kertoo tekevänsä usein saunahetkestä samalla hiustenhuoltotuokion. Lämpö edistää tehohoidon vaikutusta, ja kun tukan pesee myöhemmin juuri oikeanlaisilla hiustuotteilla, on lopputuloksena ravitut ja kosteutetut kutrit, jotka kestävät talven rasituksia paremmin.

Jonna kosteuttaa hiuksia monella eri tavalla.

Saunan yhteydessä olen käyttänyt tehohoitona tätä Repair Hairbutteria, joka tekee hiuksista tosi siloisat kuitenkaan latistamatta niitä. Hiusnaamio sisältää muun muassa lakkaöljyä ja macadamiansiemenöljyä. Lämpö tehostaa vaikutusta, joten tämä sopii hyvin juuri saunavuorolle mukaan napattavaksi!

Hiustenpesun jälkeen suihkutan tukkaan Watercloudsin Intensive Repair Treatmentia, joka on hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tällaiset hoitosuihkeet ovat omissa tukkarutiineissani ihan must, sillä haluan heti suihkun jälkeen harjata hiuksista pörröisyyden ja takut pois (hellin ottein tosin, jotta hiuksia ei katkeile). Suihke selvittää hiukset tosi hyvin, tämä löysi heti paikkansa kaapista!

Tämä Instant Heat Protection taas on erinomainen monitoimituote, sillä yksi pullo sekä selvittää, hoitaa että suojaa hiuksia lämpökäsittelyltä. Kuvista unohtui vielä yksi lempparini Watercloudsilta eli ihanan tuoksuinen Repair Argan Oil Serum, jota levitän muutaman tipan pyyhekuiviin latvoihin tai kevyesti kuiviin hiuksiin, jos haluan ripauksen kiiltoa lopputulokseen.

Lainaukset ovat otteita Jonna Leppäsen ja Venla Savikujan blogeista.

Waterclouds-tuotesarja

Sopuhintainen Watercloudsin tuotesarja löytyy kokonaisuudessaan pretty.fi -verkkokaupasta, mutta suurin osa tuotteista saatavilla myös Sokokselta ja Emotion-myymälöistä.