MAINOS

MAINOS Wella Deluxe

Haluatko oppia uusia vinkkejä arjen hiustyyliin? Hae mukaan Wella Deluxe -stailauspäivään!

Julkaistu:

Onko jokapäiväinen kampauksesi tuttu ponnari tai jakaus keskipäähän? Stailauspäivässä kampaaja loihtii arkikampauksen ja antaa vinkkejä hiustenmuotoiluun. Hae mukaan!
Hiukset ovat päivän aikana kovalla kulutuksella. Aurinko ja sää koettelevat kutreja, samoin kuin se, miten pidät niistä huolta. Ei siis ole yhdentekevää kiinnittää huomiota siihen, millaisilla tuotteilla hiuksiasi käsittelet.

Wella on lanseerannut uuden Deluxe-hiustenmuotoilusarjan, joka antaa pitoa sekä hoitaa ja suojaa hiuksia uudella teknologialla. Tuotteissa on käytetty KERASHIEL 5 -yhdistelmää, joka suojaa hiuksia viideltä tekijältä: mekaaniselta rasitukselta, kuivumiselta, pörröisyydeltä, latteudelta ja UV-säteiltä.

Hae mukaan Wella Deluxe -stailauspäivään!

Laitatko hiuksesi aina samalla tavalla päivittäin? Kaipaatko uusia ideoita helppoihin arkikampauksiin, jotka olisi suunniteltu juuri sinulle?

Nyt arkeen on luvassa luksusta, sillä Wella Deluxe järjestää hauskan stailauspäivän Helsingin Ruoholahdessa keskiviikkona 4.3.

Olitpa sitten lyhythiuksinen tai pitkäkutrinen, ohuiden tai paksujen hiusten kanssa kamppaileva, vaaleaverikkö tai brunetti, voit hakea mukaan täällä!

» Ilmoittautuminen on päättynyt

Kolmelle stailattaville muotoillaan kampaus Wella Deluxe -tuotteilla. Lisäksi heidät meikataan ja kuvataan. Valokuvia ja kampausvideoita tullaan käyttämään Wella Deluxe -sisällöissä myöhemmin keväällä Sanoman medioissa.

Voit myös ilmoittaa kolmen hengen ystäväporukkasi, mutta muistathan kysyä suostumuksen ystäviltäsi ensin.

» Kilpailun säännöt

Wella Deluxe – ainutlaatuinen hiuksia suojaava sekä hoitava hiustenmuotoilutuotesarja

Uutta innovaatiota käyttävät Wella Deluxe -muotoilutuotteet antavat kunnon pidon lisäksi suojan hiuksillesi.

Jojoba-öljy kosteuttaa ja ravitsee hiusta. Se sisältää erilaisia vitamiineja kuten C-,B- ja E-vitamiinia. Provitamin B5 kosteuttaa ja vahvistaa hiusta ja lisää samalla kiiltoa.

KERASHIELD 5 -yhdistelmä suojaa hiusta sähköisyydeltä, mekaaniselta rasitukselta, kuivumiselta, pörröisyydeltä, latteudelta ja UV-säteilyltä.

Wella Deluxe -sarjaan kuuluu hiuskiinteitä neljällä eri voimakkuudella sekä voimakaspitoisia muotovaahtoja, jotka sopivat myös kiharille hiuksille. Lisäksi valikoimasta löytyy matkakokoiset tuotteet.

Wella Deluxe -tuotteet löydät hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.
MAINOS Wella Deluxe

MAINOS