MAINOS

MAINOS Bio-Oil

Kärsitkö sinäkin kuivasta ihosta? Hae mukaan testaamaan uutuustuotetta!

Julkaistu:

Kutisee, kiristää ja hilseilee – kuiva iho oireilee monin tavoin. Talvella ihoa kuivattavat ympäristötekijät kuten kuiva ilma, keskuslämmitys, pakkanen sekä viima.
Kuiva iho on yleinen vaiva. Se johtuu veden haihtumista estävien rasvojen vähäisestä määrästä ihon pintakerroksessa. Siksi vettä pääsee haihtumaan ihon syvemmistä kerroksista vapaasti. Tämän seurauksena ihon luonnollinen kosteustasapaino järkkyy ja kosteus haihtuu iholta.

Kuiva iho voi sijaita missä vartalon osassa tahansa, mutta vähemmän talirauhasia sisältävät vartalon kohdat ovat erityisen herkkiä ihon kuivumiselle.

SKY-kosmetologi Minna Luostarinen kertoo, että ihon kuivuus on usein monen tekijän summa.

– Kuivuminen voi johtua ihon anatomisesta rakenteesta ja sen yksilöllisestä toiminnasta, ihonhoitotottumuksista, perimästä ja sairauksista, hormonitoiminnasta, stressistä, allergioista tai ulkoisista tekijöistä kuten auringosta, ilmankosteudesta ja lämpötilasta, Luostarinen listaa.

Talvella ihoa kuivattavat ympäristötekijät kuten kuiva ilma, keskuslämmitys, pakkanen sekä viima. Tymäkät pesuaineet ja vesipesu voivat pahentaa kuivuuden kierrettä.

Lievimmillään kuiva iho kenkkuilee kiristämällä ja ikävimmillään se kirvelee, punoittaa, hilseilee ja jopa halkeilee ja tulehtuu.

Ihanteellisessa kuivan ihon hoitotuotteessa on ihoa kosteuttava aineita sekä kosteuden haihtumista estäviä öljyjä, jotka myös pehmentävät ihon pinnan.

Jos ihosi kenkkuilee kuivuuttaan, hae mukaan testiryhmäämme, jossa pääset kokeilemaan Bio-Oilin uutuustuotetta.

Hae mukaan täältä!

Uusi tapa hoitaa kuivaa ihoa

Mullistava uutuus Kuivan ihon Geeli syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti. Ainutlaatuinen öljymäinen geelikoostumus imeytyy helposti ja muodostaa iholle suojaavan kalvon, joka estää kosteuden haihtumisen ja palauttaa kuivan ihon optimaalisen kosteustasapainon. Bio-Oil Geeli sisältää vain 3 % vettä, ravitsevaa sheavoita, kosteuttavaa glyseriiniä, pehmentävää ureaa sekä ihoa rauhoittavia ainesosia, kuten B3-vitamiinia. Tuloksena on poikkeuksellisen hyvin kosteutettu iho.

Lue lisää tuotteesta täältä.
MAINOS Bio-Oil

MAINOS