MAINOS

MAINOS Zalando

Unohda turhat uudenvuodenlupaukset – näillä vinkeillä aloitat urheilullisen elämäntavan, joka pysyy

Julkaistu:

Moni aloittaa vuodenvaihteessa uuden elämän, mutta lupausta voi olla vaikea pitää. Pysytkö mieluummin mukavuusalueellasi vai pidätkö omien rajojen rikkomisesta? Tee testi – voit voittaa 500 euron lahjakortin Zalandolle.


Urheiluvaatteissa on eroja. Sopiva vaate ei tunnu päällä oikein miltään – mutta hengittää, tarvittaessa lämmittää ja joustaa liikkuessa oikeista kohdista. Hyvännäköinen treeniasukokonaisuus myös piristää mieltä ja lisää samalla motivaatiota lähteä harrastusten pariin – vaikka ei aina jaksaisi.

Juuri omaan lajiin suunniteltuihin treenivaatteisiin kannattaa panostaa, sillä ne vaikuttavat suoritukseen oleellisesti. Läpimärkä, painavana päällä roikkuva puuvillapaita ei haihduta hikeä iholta pois ja saa olon tuntumaan raskaalta, mutta kevyissä, teknisissä urheiluvaatteissa ei tule liian kylmä eikä liian kuuma. Hyvä vaate ei estä liikkumista hiertämällä tai puristamalla vääristä paikoista – ja tämä pätee myös alusvaatteisiin.

Olitpa sitten sunnuntaikävelijä, satunnainen joogaaja tai tavoitteellista saliohjelmaa noudattava treenaaja, löytyy nykyajan urheiluvaatevalikoimasta mallivalikoimaa jokaiseen lajiin ja kaikille vartalotyypille. Myös värivalikoima on laaja, ja usealta muotimaailman brändiltä löytyy nykyään oma sporttivalikoimansa.

Neljä vinkkiä uuteen, urheilulliseen elämäntapaan:


1) Jos oma suosikkilaji on vielä kateissa, mieti haaveilitko jostakin harrastuksesta lapsena. Netistä on helppo löytää aikuisten alkeisryhmiä – vaikka balettia tai koripalloa! Kun oikea porukka löytyy, on liikkumaan lähteminen helpompaa.

2) Aloita rauhallisesti. Jos et ole harrastanut mitään liikuntaa aikoihin, 1-2 kertaa viikossa on hyvä aloitus. Tee pitkäjänteinen suunnitelma, äläkä aseta tavoitteita epärealistisen korkeiksi.

3) Panosta vaatteisiin. Jos olet ulkoliikkuja, lisää hengittäviä kerroksia ilmojen kylmetessä. Juoksu- ja hiihtolenkillä on sopivasti päällä, kun lenkin alussa tuntuu vielä vähän viileältä. Muista pipo ja suojaa myös kaula.

4) Kenkävalinta on erityisen tärkeä. Painonnostokenkien on aluksi hyvä olla tiukat, sillä ne venyvät käytössä. Sen sijaan juoksukengän kärkeen on hyvä jäädä noin peukalon levyinen tila, sillä jalat turpoavat lenkillä.


Zalando on hiilineutraali

  • Zalando on Euroopan johtava muodin verkkokauppa ja sen valikoimissa on yli 2000 pohjoismaista ja kansainvälistä brändiä.
  • Zalando tarjoaa kaikille yli 24,95 euron tilauksille ilmaisen toimituksen. Tätä pienemmissä tilauksissa toimituskulut ovat 3,95 euroa.
  • Kaikilla tilauksilla on 100 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Zalando on sitoutunut hiilineutraaliuteen omassa toiminnassaan, kaikissa toimituksissaan ja palautuksissaan.
  • Lue lisää vastuullisuudesta täältä.
  • Tutustu Zalandon valikoimaan täältä!
MAINOS Zalando

MAINOS