MAINOS

MAINOS HAMK

Sinustako ammatillinen opettaja? Tee testi!

Julkaistu:

Ammatillisten opettajankoulutusten hakuaika on 2.-23.1.2020. Tee testi ja selvitä, onko sinussa opettaja-ainesta?
Ammatillinen opettajankoulutus on opettajaksi pätevöittävää koulutusta. Koulutus antaa sinulle yleisen pedagogisen kelpoisuuden kaikkiin oppilaitosmuotoihin. Koulutus on kuitenkin suunnattu erityisesti ammatillisten oppilaitosten tai ammattikorkeakoulun opetustehtäviin aikoville. Jatkokoulutamme opettajia myös opinto-ohjaajiksi ja erityisopettajiksi.

HAMK tarjoaa sinulle innostavan, joustavan ja työelämälähtöisen oppimisympäristön, jossa itsekin innostut oppimisesta huippuasiantuntevien kouluttajien ohjauksessa.

Voit tehdä opinnot 10-16 kuukaudessa työn ohessa tai vapaalla opiskellen joko monimuotoisesti tai verkossa. Opettajankoulutusta toteutetaan monimuoto-opiskeluna Hämeenlinnan lisäksi Espoossa, Lahdessa ja Turussa. Opinnot voi suorittaa myös verkko-opintoina, sekä englanninkielellä tai tekniikan alojen opetukseen suuntautuen.

Testaa olisiko sinusta ammatilliseksi opettajaksi:Lue lisää:

HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu

HAMK AOKK on 60-vuotiaana Suomen vanhin ammatillinen opettajakorkeakoulu, joka toteuttaa laadukasta koulutusta ja innovatiivista tutkimusta.

HAMK Ammatillinen opettajankoulutus

HAMK AOKKlla oli vuosina 2017 ja 2018 Suomen parhaat valmistumisluvut (Oph:n tilastopalvelu Vipunen)

HAMK Ammatillinen erityisopettajankoulutus

Osaamisen hankkimista ja osaamisen osoittamista voi hyvin integroida omaan opetustyöhönsä ja oman oppilaitoksen erityispedagogiseen kehittämiseen

HAMK Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus

Aidosti yksilölliset ja joustavat opintopolut ja ratkaisut
MAINOS HAMK

MAINOS