MAINOS

MAINOS DNA

Aina ei saa mitä haluaa – paljasta hulluin joululahjasi!

Julkaistu:

Mikä on erikoisin tai kamalin joululahja, jonka muistat saaneesi? Kerro tarinasi meille – se saattaa päästä Radio Suomipopille Aamulypsyn ruodittavaksi.
Aina ei lahja ilostuta saajaansa, vaikka tarkoitus olisikin hyvä. Keräämme suomalaisten hullunkurisia joululahjamuistoja – jaa sinäkin oma tarinasi alla! Voit halutessasi osallistua nimettömänä.

Psst. Jos hirvittävä joululahja vielä kismittää, et ole yksin. Kuuntele Antti Holman humoristinen joulubiisi tästä:Jos lomake ei näy oikein, voit osallistua myös täällä.

Tarinoita puidaan joulukuussa Radio Suomipopin aamushowssa sekä DNA:n somessa. Emme kerää yhteystietoja. Lähettämällä tarinasi lomakkeen kautta hyväksyt sen mahdollisen julkaisun Suomipopin aamushowssa ja DNA:n somessa.

Aina ei saa mitä haluaa – paitsi DNA:lta!

DNA:lta löydät joulun suosituimmat ja toivotuimmat lahjat pukinkonttiin – kurkkaa vaikka itse: DNA.fi/joulu! Kannattaa myös osallistua parempien joululahjojen live-arvontaan: kun seuraat DNA:ta Facebookissa, saat automaattisesti ilmoituksen, kun joululahja-arvonta käynnistyy.
MAINOS DNA

MAINOS