MAINOS

MAINOS Stockmann

Panosta syksyn vaateklassikoihin – tästä miesten muotimerkistä puhutaan juuri nyt

Julkaistu:

Kauden miesten muoti ei ole koskaan näyttänyt yhtä hyvältä. Uutuusmerkki yhdistää laadun ja hyvän hinnan.


Construen mallistossa kohtaavat laadukkaat klassikot ja hyvä hinta. Näihin klassikoihin kannattaa panostaa tänä syksynä.


Stanley-villakangastakki, 179 e (Stockmannin syyskuun kanta-asiakasetuna 139 e), Construe.

Täydellinen villakangastakki

Construen vaatteet ovat yksinkertaisia ja linjakkaita. Merkin filosofiaan kuuluu, että tuotteet näyttävät ajankohtaisilta myös seuraavalla kaudella, kertoo merkin suunnittelija Inka Unelius.

Mustavalkoinen kalanruotokuvioinen villakangastakki on herrasmiesmäinen vaihtoehto täysmustalle takille. Se kestää aikaa, muttei jää huomaamatta.


Salamanca-merinoneule, 69,90 e, Construe.

Yksinkertainen neule

Construen vaatteet on valmistettu ylellisistä materiaaleista. Yksinkertainen sileä villaneule kuuluu jokamiehen vaatekaapin peruspilareihin. Pehmeää merinovillaa sisältävä klassikko on pitkäikäinen ja mukavan tuntuinen. Kun kaipaat vaihtelua, pue se irtotakin alle kauluspaidan sijaan.


Ewan-merinovillaneuletakki, 69,90 e, Construe.

Luottoneuletakki

Modernin yksinkertainen tyyli syntyy nerokkaista yksityiskohdista. Korvaa irtotakki hauskasti leikatulla rennolla villatakilla, joka on lainannut mallinsa bleiseriltä.

Stockmannin uusi kotimainen miestenvaatemerkki Construe lanseerataan tänä syksynä. Löydät brändishopit kaikista tavarataloista sekä stockmann.comista.

Katso uutuusmallisto tästä
MAINOS Stockmann

MAINOS