MAINOS

MAINOS Mercedes-Benz

Ammattilaiselta vaaditaan parasta joka päivä - vihdoinkin voit vaatia samaa myös autoltasi

Julkaistu:

Ammattilainen pistää itsensä likoon joka päivä asiakkaidensa edessä. Miksei ammattilainen voi vaatia samaa työvälineiltä, autolta ja siihen liittyviltä palveluilta?


Ammattilainen ei ole tien päällä huvikseen. Siksi autoon on voitava luottaa sataprosenttisesti koko sen elinkaaren ajan. Auto on yrittäjälle myös iso hankinta, joten valinnassa kannattaakin miettiä hintalapun sijaan kokonaiskustannuksia ja asioinnin helppoutta seuraavien vuosien ajan.

Ammattilaiselta ammattilaiselle

Mercedes-Benz valmistaa hyötyautoja pakettiautoista busseihin ja rekkoihin saakka. Mercedes-Benz Premium -ratkaisut on ammattilaisille räätälöity kokonaisuus, jonka tehtävä on varmistaa, että yrittäjällä on käytössään paras mahdollinen kalusto nyt ja huomenna - järkevään hintaan. Lyhyesti, sen tehtävä on varmistaa liiketoiminnan varmuus, sujuvuus ja katkeamattomuus.

Mercedes-Benz Premium -ratkaisut ovat jokaisen Mercedes-Benz-pakettiauton ostajan käytettävissä järkevään hintaan. Esimerkiksi 24/7 tiepalvelu kuuluu palveluihin veloituksetta.

Sanotaan, että menestys seuraa oikeita valintoja. Premium-ratkaisujen avulla auto ei ainakaan ole rajoite, vaan päinvastoin.


Etuja, joita yrittäjä arvostaa

Laajasta Mercedes-Benz-mallistosta löytyy aina oikea ajoneuvo jokaiseen käyttötarpeeseen. Jo yksin Sprinter tarjoaa yli 1800 mallivaihtoehtoa.

Maanlaajuinen Mercedes-Benz myymälä- ja huoltoverkosto takaa palveluiden helpon tavoitettavuuden.

Kokeneet myyjämme tuntevat yrittäjän ja ammattilaisen tarpeet ja löytävät järkevimmät ratkaisut niin ajokaluston kuin lisävarustelun suhteen.

Rahoitustuotteiden kirjo tarjoaa asiakkaillemme kaikki vaihtoehdot ja se huomioi aina myös yrityksen kasvusuunnitelmat. Lisäpalveluna saatava Huolenpitosopimus helpottaa huoltokulujen ennakointia. Huollot maksetaan koko sopimuskaudelta tasaisissa kuukausierissä eikä huoltokulu pääse yllättämään.

Jos matka sattuisi katkeamaan teknisen vian tai onnettomuuden johdosta, 24/7 päivystävä huoltoautomme on nopeasti paikalla auttamassa.


Mercedes PRO -ajokalustoratkaisu aina yhteydessä

Mercedes PRO -ajokalustoratkaisu kytkee autot, käyttäjät ja omistajat saumattomasti yhteen työnkulun parantamiseksi ja liiketoiminnan kehittämiseksi – käytettiinpä palvelua mobiililaitteilla tai toimiston koneilla. Kun auto esimerkiksi ilmoittaa kuluneista jarrupaloista itse ennen kuin se aiheuttaa ongelmia, vältytään turhilta seisontapäiviltä. Myös manuaaliset ajopäiväkirjat voi jättää historiaan Mercedes PRO -ratkaisun kirjatessa ylös ajetut matkat ja niiden luonteen.


Ratkaisukokonaisuus ja uutuusmallit esillä Ammattilaispäivillä 26.-30.8.

Mercedes-Benz-jälleenmyyjäliikkeiden Ammattilaisten päivät kautta maan on hyvä tilaisuus tutustua ratkaisukokonaisuuteen sekä uusiin Vito- ja Sprinter-malleihin vaikkapa koeajon merkeissä. Asiantuntijamme kertovat mielellään myös uusista rahoitusratkaisuista, joiden avulla auton ja huollot voi maksaa kätevästi pienissä kuukausierissä.

Ammattilaispäivien ohjelmasta ja tarjouksista lisää osoitteessa www.mercedes-benz.fi/premium-ratkaisut
MAINOS Mercedes-Benz

MAINOS