MAINOS

MAINOS Sortter

Tiesitkö? Lainaa voi lyhentää näinkin

Julkaistu:

Haluatko säästää lainan korkokustannuksissa ja haluatko, että joku muu lyhentää lainaa puolestasi? Kuulostaa äkkiseltään liian hyvältä ollakseen totta – mutta onko näin?

Suomessa on käyty pitkään keskustelua siitä, että lainojen korot ovat liian korkeita. Syyskuussa astuu voimaan yksi Euroopan tiukimmista lainsäädännöistä, joka tulee rajoittamaan kuluttajille tarjottavien lainojen koron 20 prosentin tasolle. Lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut yritys Sortter kertoo, että pankit ja rahoituslaitokset ovat kevään aikana muokanneet hinnoitteluaan vastaamaan tulevaa lainsäädäntöä ja että suuri osa sen alustalla tarjottavista lainoista on jo nyt tulevan lain hengen mukaisia.

Lainojen vertailupalvelu Sortterilla pyörii 22.7. saakka kampanja, jossa se lupaa etsiä asiakkaalle edullisimman lainan ja lisäksi lyhentää asiakkaan lainaa 100 eurolla. Mistä oikein on kyse?

Sortter lyhentää asiakkaidensa lainaa 100 eurolla

– Kyseessä on meidän markkinointikampanjamme ja totta se on, että lyhennämme asiakkaidemme puolesta lainaa sadalla eurolla. Kun asiakas jättää lainahakemuksen Sortterille, etsimme asiakkaalle pankeilta ja rahoituslaitoksilta lainatarjoukset, joista asiakas voi valita itselleen mieluisan. Toimintamme tarkoitus on auttaa asiakkaita säästämään lainanhoitokustannuksissa etsimällä edulliset lainavaihtoehdot. Siinä missä toinen yritys ostaa mainostilaa, me haluamme tehdä markkinointirahoillamme konkreettista hyvää asiakkaidemme eduksi, kertoo Sortterin markkinointijohtaja Lauri Miettinen.

Ensimmäistä kertaa Suomessa

Sortterilta kerrotaan, että joitakin vastaavan kaltaisia kampanjoita on tehty ulkomailla, mutta tiettävästi Suomessa kukaan lainavertailija Sortterin lisäksi ei ole tehnyt vastaavaa kampanjointia. Lainavertailua tarjoavat yhtiöt ovat Suomessa vielä melko tuore ilmiö, eikä kaikille välttämättä ole toimialan nuoruudesta johtuen vielä edes ihan selvää, mitä lainavertailijat tekevät. Sortter toimii niin ikään kuluttajan ja pankkien välissä. Sen tehtävä on etsiä asiakkaalle lainatarjoukset, joista asiakas voi valita itselleen mieleisen. Lainan myöntää aina asiakkaan valitsema pankki tai rahoituslaitos. Sortterin, kuten muidenkin lainavertailua tekevien yritysten ansaintalogiikka perustuu pankeilta saataviin palkkioihin, jonka vuoksi palvelun käyttäminen on kuluttajalle maksutonta.

Voit hakea itsellesi lainatarjoukset Sortterin kautta täältä.

Lyhennämme lainaasi satasella -kampanja lyhyesti

Kun haet lainatarjoukset Sortterin kautta, saat vertailtavaksesi eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoukset. Asiakkaan löytäessä sopivan lainan, tehdään lainasopimus asiakkaan ja hänen valitsemansa pankin tai rahoitusyhtiön välille. Sortterin kautta voi hakea lainatarjoukset joko uudelle lainalle, lainojen yhdistämiseen tai nykyisen lainan korkotason kilpailuttamiseen. Sortterilta kerrotaan, että se on keskittynyt suurempien lainojen, eikä muutaman sadan euron pikavippien vertailuun. Kun asiakas valitsee Sortterin löytämän lainatarjouksen, lupaa Sortter maksaa asiakkaansa lainanlyhennyksistä 100 euroa, kun laina on kilpailutettu ja nostettu viimeistään 22.7. Sortterin kautta. Lue lisää ja hae lainatarjous täältä.
MAINOS Sortter

MAINOS