MAINOS

MAINOS Autokeskus

Vaihtoauton hankkiminen voi olla täysin turvallista – näin onnistut

Julkaistu:

Luotettavuus, asiakaslähtöisyys ja helppous ovat avainasemassa vaihtoautoa hankittaessa.


Kesällä automarkkinat käyvät kuumimmillaan, myös vaihtoautojen osalta. Silti juuri vaihtoautojen kohdalla menopelin vaihtamiseen saattaa liittyä pinttynyt mielikuva aikaa vievästä ja riskaabelista prosessista.

Tuo mielikuva voidaan kuitenkin heittää huoletta romukoppaan.

Turvallista ja vaivatonta

– Moni ei varmaan tiedäkään, kuinka helppoa ja luotettavaa vaihtoauton hankkiminen voi olla, Autokeskuksen myyntipäällikkö Vesa Hietakymi toteaa.

Hän kertoo alalla täysin uniikista ja läpinäkyvästä toimintatavasta, jossa kaikki Autokeskuksen vaihtoautot tarkastetaan ja kunnostetaan ennen myyntiin laittoa.

– Yhteistyökumppanimme on ulkopuolinen toimija, K1 Katsastus. Sen ansiosta kaikki vaihtoautomme läpikäyvät laajan kuntotarkastuksen ja katsastuksen. Toimintamme on täysin avointa, Hietakymi alleviivaa.

Mikäli mitään korjattavaa löytyy, ne myös korjataan ennen myyntiä.

– Jos on huoltotarvetta tai vaikka tuulilasi halki, niin ne hoidetaan kuntoon. Meillä se kaikki kuuluu prosessiin.

Autokaupoilla arvostetaan henkilökohtaista palvelua

Autoala on murroksessa, mutta Autokeskuksen luotettavuus ja laatu säilyy. Vaihtoauton hankkimiseen liittyvien riskien minimoimisesta huolimatta on yhtä lailla tärkeää löytää kullekin asiakkaalle sopiva menopeli.

Siksi hyvä asiakaspalvelu ja henkilökohtaisen myyjän kanssa asioiminen nousevat arvoon arvaamattomaan.

– Koemme tärkeäksi, että pystymme palvelemaan asiakasta kasvotusten. Meiltä löytyy erityyppistä henkilöstöä, mutta kaikki ovat joka tapauksessa koulutettuja ja kokeneita pitkän linjan myyjiä, Hietakymi kertoo.

– Henkilökuntamme ammattitaito on korkealla tasolla, niin kuin sen kuuluu ollakin.

Jollei asiakkaalla ole ennestään tiettyä automallia mielessä, sitä lähdetään kartoittamaan ammattitaitoisen myyjän kanssa. Tärkeintä on huomioida auton ominaisuudet kunkin asiakkaan tarpeen mukaan.

– Esimerkiksi minkälaisia tiloja ja ominaisuuksia autolta arvostetaan, ja paljonko toisaalta kilometrejä kertyy vuoteen, Hietakymi avaa.

Tyytyväisyys jatkuu

Autokeskuksessa asiakkaan tyytyväisyydestä huolehditaan vielä senkin jälkeen, kun avaimet on luovutettu. Hietakymi kertoo, että Autokeskuksessa pyritään aina kestävään asiakassuhteeseen.

– Siksi asiakkaalle soitetaan aina jälkeenpäin. Lisäksi kaikki vaihtoauton ostajat saavat huoltoetusetelin, sillä tarjoamme jälkipalveluina huoltoa, pesua ja täyden palvelun korikorjaamoa.

Autokeskus – Mielenrauha kaupan päälle

MAINOS Autokeskus

MAINOS