MAINOS

MAINOS XZ Natura

Kiira ja Petra Korpi tulevat loppukesällä New Yorkista Suomeen: ”Mökille on kova ikävä”

Julkaistu:

Sisarukset Kiira ja Petra Korpi ehtivät Suomeen kesälomalle elokuussa. Toiveena on viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa, myös mökillä. Mökkituliaiseksi loistava valinta ovat uudet, biohajoavat ja vegaaniset XZ Natura -hiustenhoitotuotteet.
Kovat löylyt mökkisaunassa ja sitten uimaan. Uinnin jälkeen istuskelua saunan terassilla penkillä, josta näkee järvelle. Sitä hetkeä Korven sisarukset Kiira ja Petra odottavat, kun he palaavat elokuussa New Yorkista Suomeen.

– Mökkisaunan jälkeen olo on puhdas, seesteinen ja virkistynyt, Kiira ja Petra toteavat.

Kiiran ja Petran kesä kuluu suurimmaksi osaksi New Yorkin kodissa, jossa he asuvat nelistään miestensä Arthur Borgesin ja Markku Wettenrannan kanssa. Kiira opiskelee kesälläkin The New School -yliopistossa ja keskittyy etenkin kirjoittamisen kurssiin, Petraa pitävät kiireisenä omat blogit.

– Myös monet ystävistämme tulevat kesällä tapaamaan meitä Yhdysvaltoihin, Petra kertoo.

Kiira on jo sopeutunut siihen, ettei hän yleensä pääse keskikesällä Suomeen, vaan saapuu tänne vasta loppukesästä.

Petra myöntää, että ikävöisi nyt Suomeen enemmän, ellei palaisi tänne miehensä kanssa jäädäkseen elokuussa.

– Suomen kesässä on jotain erityistä, ja pitkät kesälomat ovat upeita. Manhattan on jatkuvasti liikkeessä eikä pitkiä kesätaukoja tunneta.

Lempäälän mökillä nautiskellaan

Suomen kesässä sisarukset ikävöivät eniten ystäviä ja perhettä sekä ruokaa: uusia perunoita ja tilliä ja äidin tekemää mustikkapiirakkaa ja mansikkakakkua. Sekä luontoa.

– Suomessa luonto on niin lähellä. Ystävien kanssa voi lähteä kaupungissakin kävelylle meren rantaan ja puistoihin ja istahtaa välillä penkille tai rantakalliolle nauttimaan maisemista ja puhtaasta ilmasta, Petra pohtii.

Elokuun visiitillä Suomessa sisarukset tyhjentävät kalenterinsa ja varaavat aikaa myös mökkeilyyn. Lähipiirissä on paljon mökkejä, joissa voi vierailla. Rakkain mökeistä on kuitenkin suvun oma kesäpaikka Vesilahdessa Lempäälässä, jossa Korven siskokset ovat viettäneet lapsuuden kesiä.

Mökillä on helpompi irrottautua arjesta ja työstä, hidastaa elämää ja nautiskella.

– Mökillä laitamme puhelimet sivuun ja yritämme vain olla. Keskitymme viettämään aikaa läheisten ihmisten, kuten mummin ja vanhempien, kanssa. Saunomisen ja uimisen lisäksi teemme yhdessä ruokaa, veneilemme ja vaikkapa heitämme tikkaa, Kiira kertoo.

Mökkituotteissa suositaan kotimaista

Korpien mökillä sauna lämpiää päivittäin. Lapsuuden kesinä peseydyttiin järvessä, mutta nyt perhe peseytyy saunassa, jotta pesuvedet eivät mene suoraan vesistöön.

– Hienoa, että ympäristötietoisuus on Suomessa tässä asiassa kasvanut, Kiira sanoo.

Korpien mökin kauneuden- ja hiustenhoitotuotteet ovat yleensä kotimaisia. Kiira ja Petra ovat XZ-hiustenhoitotuotteiden brändilähettiläitä, ja he suosittelevat mielellään biohajoavia XZ Natura -tuotteita vaikkapa mökkituliaisiksi.

– XZ Natura -tuotteet sopivat kaikille. Pullot ovat todella kauniita, ja ne sopivat hyvin mökkiympäristöön.

Kotimaiset, biohajoavat XZ-hiustenhoitotuotteet

XZ Natura on kotimainen, biohajoava ja vegaaninen hiustenhoitosarja. Sarja sisältää kolme hoitolinjaa: XZ Natura Kanerva shampoo ja -hoitoaine kuiville ja käsitellyille hiuksille, XZ Natura Koivunmahla shampoo ja -hoitoaine herkälle hiuspohjalle ja XZ Natura Lakka shampoo normaaleille hiuksille. Tuotteet valmistetaan Heinävedellä, ja ne on pakattu kierrätettäviin, reilun kokoisiin pumppupulloihin.

Lue lisää
MAINOS XZ Natura

MAINOS