MAINOS

MAINOS Goodwiller

Venyikö ilta pitkäksi? Näin tiedät milloin olet taas ajokunnossa

Julkaistu:

Grilli on kuumana ja jano ylimmillään, pari huurteista terassilla, juhannus ja useampi neuvoa antava. Nämä hauskuudet saattavat koitua autoilevalle suomalaiselle turmioksi.
Harva jos kukaan pystyy laskemaan, milloin rattiin voi taas varmuudella tarttua. Keskiarvoihin perustuvat laskurit antavat tuloksia huomioimatta fyysistä kuntoa, syömisiä tai aineenvaihduntaa. Tarkkaan ja luotettavaan alkoholimittaukseen ei välttämättä tarvitse enää kalliita laitteitakaan.

Sen mitä sylki suuhun tuo – älypaperiin perustuva alkoholitesti

Oululainen Goodwiller Oy kehitti syljestä tuloksen mittaavan huippuinnovaation. VTT:n kanssa kehitetyn testin luotettavuus ja tarkkuus perustuvat patentoituun menetelmään, missä testiliuska tarkastaa itsensä ja ilmaisee toimivuutensa.

Promilless-promilletestissä toimivuuden kontrollointi varmistaa testituloksen luotettavuuden. Yliopistotutkimuksiin sekä tehtyihin kliinisiin tutkimuksiin perustuen syljestä ilmaistu alkoholin määrä seuraa hyvin tarkasti veressä olevaa alkoholin määrää.


Alkoholin palamisessa voi olla suuria yksilöllisiä eroja

Promilless-tuoteperheeseen on nyt tuotu myös uusi Promilless Zero, joka pystyy havaitsemaan syljestä hyvin pienet alkoholipitoisuudet ja tukee näin käyttäjiä tilanteissa, joissa edellytetään alkoholin suhteen selkeää nollatoleranssia. Jos olet epävarma, testaa aina itsesi.

”Kuluttajatutkimustemme perusteella on olemassa merkittävä ryhmä ihmisiä, jotka haluavat varmistua, ettei heillä ole ollenkaan alkoholia veressä ennen kuin lähtevät autoilemaan. Olemme myös tunnistaneet monia käyttökohteita, joissa vaaditaan ehdotonta nollatoleranssia”, kertoo Goodwiller Oy:n toimitusjohtaja Petri Särkelä.

Luotettavin ja nopein promilletesti

Promilless-promilletestit kesän kuumiin hetkiin ja kosteiden tilanteiden työkaluiksi markettien ja Alkon myymälöiden hyllyiltä kautta maan.

Lisätietoja: www.promilless.fi
MAINOS Goodwiller

MAINOS