MAINOS

MAINOS Servaali

Klassikko tulee taas – tämä punaviini on tulvillaan herkullista hedelmää

Julkaistu:

Etsitkö raikasta ja lompakolle ystävällistä luomuviiniä, joka taipuu monenlaisten ruokien kaveriksi?


Kepeän trendikkäät eurooppalaiset punaviini tarjoavat raikkaan vaihtoehdon uuden maailman tuhdeille punaviineille. Aurinkoisena päivänä lasiin sopii esimerkiksi Viña Albali Tempranillo Organic, pirteän hedelmäinen luomupunaviini Valdepeñasin viinialueelta, jossa on valmistettu viiniä jo antiikin ajoista lähtien. Kaikki viiniin käytetyt Tempranillo-rypäleet on viljelty luonnonmukaisesti.

Viña Albali Tempranillo Organic on myöt todellinen ruokapöydän moniottelija. Avoimen hedelmäinen punaviini sopii niin possulle ja kanalle kuin grillilohelle ja -kasviksillekin. Tätä viiniä on mukava kulautella myös juustojen kanssa – tai ihan sellaisenaan, kun tekee mieli hengähtää hetkeksi arjen keskellä.

Tarjolla myös vaalea vaihtoehto

Vaikka Tempranillo on Espanjan ylivoimaisesti suosituin rypäle ja Espanja pitkälti punaviinimaa, maa tunnetaan myös mielenkiintoisista, tämän päivän kuluttajia puhuttelevista valkoviineistä. Esimerkiksi trendikäs Verdejo on suosiotaan vauhdilla kasvattava rypäle, josta tehdään kesäisen raikkaita ja aromaattisia, mutkattomaan yhdessäoloon sopivia valkoviinejä.

Jos oma makusi kallistuu valkoiseen päin, Kastilia-Leónin maakunnasta tuleva Viña Albali Verdejo Organic on oiva kaveri Suomen suveen. Kun grillissä tirisee kalaa tai äyriäisiä, tämä espanjalainen luomuvalkoviini on nappivalinta. Se maistuu myös mereneläväpastojen ja raikkaiden salaattien kanssa – sekä tietysti kesäisenä maljana, kun kylään saapuu ystäviä!

Tutustu Albali Organic –viineihin tästä

MAINOS Servaali

MAINOS