MAINOS

MAINOS Honor

Kuvaatko paljon puhelimellasi? Uusi Honor haastaa järkkäritkin

Julkaistu:

Huikea kamera, näyttävä ulkoasu ja akkukesto erottavat Honor View20:n kilpailijoistaan. Tähän puhelimeen on vaikea olla ihastumatta!


Honor on onnistunut pitämään puhelimensa trendikkäinä ja laadukkaina hintaansa nähden. Ne ovat ansaitusti keränneet suosiota nuorissa ja nuorenmielisissä käyttäjissä, jotka arvostavat näyttävyyttä, hyvää suorituskykyä, käytettävyyttä ja kameraa.

Honor View20 on premium-luokan puhelin, jonka ominaisuuksista ei ole tingitty. View20:n kohokohta on huipputarkka kamera, josta kilpailijat saavat toistaiseksi vain haaveilla. Pääkameran tarkkuus on 48 megapikseliä,kun hyvän järjestelmäkameran tarkkuus on nykyisin noin 24 megapikseliä. Honorin yksityiskohtaisia kuvia voikin rajata runsaasti nettikäyttöön tai tulostaa niitä yli metrin levyisinä laadun kärsimättä.

 

Helppokäyttöisyys on tärkeä osa Honorin viehätystä.

Tekoälyn ansiosta kuvanlaatu ei jää vain pikselien varaan. Kuvan valotus säädetään kohteen ja tilanteen perusteella, jolloin otokset onnistuvat kokemattomaltakin kuvaajalta. Tekoälyä hyödynnetään myös käsistä aiheutuvan tärinän poistoon kuvissa. Nämä ovat ominaisuuksia, joilla View20 eroaa edukseen järjestelmäkameroista.

Pääkameran tukena on syvyystietoa tarkkaileva kamera. Se mittaa kohteiden etäisyyksiä puhelimesta reaaliajassa. Etäisyystietojen avulla saadaan esimerkiksi muotokuvien kohde irrotettua näyttävästi taustastaan, joka voidaan sumentaa. Lopputuloksena saadaan järjestelmäkameraa vastaava potretti, jossa levolliseksi pehmennetty tausta ei vie huomioita kuvan pääkohteesta.

Jättinäyttö peittää koko etupinnan ja antaa puhelimesta sen fyysistä kokoa isomman tunteen. Isolle näytölle mahtuu enemmän tekstiä ja se sopii erinomaisesti kuvien, elokuvien ja tv-sarjojen katseluun. Puhelimessa on fyysinen liitin kuulokkeille viihde- ja pelikäyttöä varten.

Tyylikkäänä yksityiskohtana etukamera on upotettu näytön vasempaan ylälaitaan ympyränmuotoiseen aukkoon tyypillisen loven sijaan. Sen ansiosta kuvaruutu saadaan koko mitaltaan hyötykäyttöön. Etukameran tarkkuus 25 MPix riittää vaativimmallekin käyttäjälle.

View20:n hyvät ominaisuudet eivät rajoitu kameroihin. Sen sisällä on Huawein huippumalleista tuttu järjestelmäpiiri, jonka suorituskyky on tämän hetken parhaita ja sopii erinomaisesti myös pelaamiseen. Suorituskyvyn ansiosta puhelimen käyttöikä on merkittävästi pidempi kuin tehottomammissa kilpailijoissa.

Helppokäyttöisyys on tärkeä osa Honorin viehätystä. Uuden Android 9 Pie:n päälle rakennettu Magic UI 2 -käyttöliittymä on selkeä ja sopii helppokäyttöisenä aloittelijoillekin. Halutessaan alareunan hipaisunäppäimet voi korvata intuitiivisella eleohjauksella, jolloin koko ruudun pinta-ala tulee sovellusten käyttöön. Sormenjälkitunnistin on puhelimen takakuoressa turvallista kirjautumista varten.

Puhelimen käytännöllisin ominaisuus arkikäytössä on kuitenkin sen akkukesto. View20 on akkukestoltaan yksi tämän hetken parhaita puhelimia. Sen akku kestää normaalissa käytössä helposti kaksi päivää. Tehokäyttäjäkään ei akkua saa helposti yhdessä päivässä loppumaan. Jos kuitenkin näin kävisi, saa pikalaturilla akun puolilleen 30 minuutissa ja täyteen noin puolessatoista tunnissa.

Honor View20

 • Näyttö: led 6,4’’
 • Tarkkuus: 2310x1080 px
 • Suoritin: 8-ydinprosessori HiSilicon Kirin 980
 • Keskusmuisti: 6 / 8 Gt
 • Tallennustila: 128 / 256 Gt
 • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0, Magic UI 2
 • Kamerat taka: 48MP F1.8 ja syvyyskamera
 • Kamerat etu: 25MP F2.0
 • Akku: 4000 mAh
 • Sim: 2xNanoSIM
 • Liitännät: Usb 3.1 type-C
 • Mitat: 157x75x8,1 mm
 • Paino: 180 g
MAINOS Honor

MAINOS