MAINOS

MAINOS Thermacell

Haaveiletko mökkilomasta ilman hyttysiä? Näin se onnistuu helposti ja turvallisesti

Julkaistu:

Asiantuntijat ennustavat tulevasta hyttyskesästä varsin runsasta. Inisijät voi onneksi torjua turvallisesti ilman iholle levitettäviä hyttysmyrkkyjä.


Hyttyset ärsyttävät ihmisiä, eikä ihme. Korvissa kuuluva ininä ja kutisevat paukamat saavat usein hermot kiristymään. Monen kesäilta ulkosalla on päättynyt siihen, että on ollut pakko antaa periksi hyttysille ja siirtyä sisätiloihin.

- Hyttysistä, sääskistä tai hirvikärpäsistä ei todellakaan tarvitse kärsiä, sanoo hyttyskarkottimia ja -ansoja maahantuovan Proviter Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Tom Kreutzman.

Runsasluminen talvi ja aurinkoinen kevät viittaavat vahvasti runsaaseen hyttyskesään. Hyttyset tarvitsevat lisääntyäkseen lämpöä ja kosteutta, ja ne viihtyvät erityisen hyvin suojaisilla paikoilla.

Näin ollen juuri mökkien kosteat maastot tarjoavat oivalliset kasvuolosuhteet hyttysille, mutta myös yhä useampi omakotitaloasuja joutuu kärsimään inisevistä yllätysvieraista.

Tyylikästä torjuntaa

Suosittu Thermacell-hyttyskarkotin on turvallinen ja huomaamaton valinta, jos haluaa suojautua hyttysiltä. Tuotteesta löytyy perinteinen kannettava malli sekä viime kesänä lanseerattu uusi pöytämalli, joka sopii hyvin kesäiseen ruokapöytään tyylikkään muotoilun ja pirteän värimaailman ansiosta.

- Suomen kesä on lyhyt, ja ihmiset haluavat olla ulkona niin paljon kuin mahdollista. Hyttyskarkotin on pieni investointi siihen, että kesäilloista voi nauttia rauhassa ilman hyttysiä, Kreutzman miettii.

Kannettavan mallin voi puolestaan ottaa näppärästi mukaan metsään, retkelle tai veneeseen. Sekä kannettava että pöytämalli maksavat noin 40 euroa, ja niitä voi ostaa lähes jokaisesta rauta- ja päivittäistavarakaupasta sekä tavarataloista ympäri maan.


Thermacell karkottaa hyttyset

Thermacell-hyttyskarkotin torjuu hyttyset, sääsket ja hirvikärpäset erittäin tehokkaasti. Paras tulos saadaan tuulelta suojaisessa paikassa, patiolla, parvekkeella tai retkipaikalla, kun laite asetetaan lähelle maan pintaa. Laite antaa tehokkaan suojan noin 20 neliömetrin alueelle turvallisesti, helposti ja huomaamattomasti.

Lue lisää hyttyskarkottimesta täältä!
MAINOS Thermacell

MAINOS