MainoseKukka.fi

Ovelle tuotu kukkalähetys piristää läheisen päivää – kukat sopivat niin arkeen kuin juhlaan

Jos lahjanhankinta jäi viime tippaan, etkä pääse tekemään onnitteluhalausta henkilökohtaisesti, niin kätevä tapa on lähettää kukkia!


25.4.2019 11:46

Haluatko antaa lahjan, joka ilahduttaa varmasti sen saajaa ja on helppo ostaa? Tilaamalla kukkakimpun suoraan vastaanottajan kotiovelle saat välitettyä lämpimät ajatukset ja yllätettyä tämän iloisesti. Kukkalähetys on hyvä ratkaisu myös silloin, jos läheiselle tapahtuu jotain yllättävää ja haluat muistaa häntä.

Suoraan kukkakaupasta tilattu kukkakimppu on ammattilaisen valmistama lahja, joka sidotaan aina varta vasten juuri asiakkaan haluamalla tavalla. Siinä missä lahjakortit jäävät pyörimään nurkkiin ja niiden päiväykset vanhentuvat, kukkalahja tulee heti käyttöön ja tuo piristystä samalla myös kodin sisustukseen.

– Suurimmissa kaupungeissa asuu paljon pienemmiltä paikkakunnilta muuttaneita. Merkkipäivien yhteydessä on mukava muistaa kotikulmilla asuvia sukulaisia ja ystäviä kauniilla kukkakimpulla, kertoo eKukka.fi verkkokauppaverkoston perustaja floristimestari Pasi Kivilompolo.

Klassinen ruusukimppu on takuuvarma valinta. Iloisina juhla-aikoina voi suosia vastaanottajan lempivärejä ja -kukkia, parisuhteen merkkipäivänä kannattaa valita rakkauden värejä kimppuun. Suru-uutisen yhteydessä kuulaan vaalea kimppu on kaunis tapa muistaa. Perinteisen kukkakimpun lisäksi kotiinkuljetuksella voi ostaa myös kukkakaupan muita tuotteita, kuten vihersisustamiseen liittyviä kasveja.

Suomen suurimmasta kukkakaupasta suoraan kotiovelle

Jos kukkien vieminen läheiselle on hankalaa välimatkan vuoksi, niin netin kautta kukkalähetyksen tilaaminen on helppo vaihtoehto.

– eKukka.fi sivuston kautta löytyy ovi 350 kukkakauppaan. Paikkakuntia palvelusta löytyy lähes 200 aina Hangosta Ivaloon, Kivilompolo listaa.

Tilauspalvelu ei ole perinteinen kukkien välitysjärjestelmä, vaan kuluttaja päättää aina itse sen kukkakaupan, josta haluaa tilata. Asiointi tapahtuu suoraan kauppiaan ja kuluttajan välillä. Tilauksen voi valita kukkalähetyksen sijaan myös noutotilauksena, jos haluaa välttää ruuhkia varsinkin kukkakauppojen sesonkiaikoina. Tilauksen maksu hoituu kätevästi ja turvallisesti kukkakaupan oman eKukka.fi verkkokaupan kautta.

– Hienointa tässä on se, että kuluttaja tilaa suoraan kukkakaupan valikoimasta – tarjolla on floristien loihtimia persoonallisia kimppuja ja asetelmia kaupan valitseman linjan mukaisesti. Samalla tuet myös kotimaista työtä ja ammattitaitoa, Kivilompolo toteaa.

Kun asiakkaan ja kauppiaan välille syntyy luottamuksellinen suhde, niin jopa verkkokaupassa voi antaa omalle luottofloristille täysin vapaat kädet tilauksen toteutukseen tyylin, kukkien ja värien suhteen. Oma tuttu kukkakauppias tuntee parhaassa tapauksessa tilaajan ja lahjansaajan, ja osaa auttaa näin sopivan kukkalahjan valinnassa.

Kukka on lahjana hyvä idea myös ekologisuutensa vuoksi; Se on kierrätettävissä, eikä kukkien kuljettamisesta ei synny turhaa liikennettä. Lähetit toimittavat niitä vastaanottajille keskitetysti ja ajavat tehokkaimman reittisuunnitelman mukaan.

» Tutustu eKukka.fi :n valikoimaan ja muista persoonallisella kukkalähetyksellä äitejä, valmistuvia ja muita juhlakauden sankareita!