MainosPälkäneen kunta

Kunta, jossa on kaikki – 10 hyvää syytä muuttaa Pälkäneelle

Jos haaveilet luonnonläheisyydestä ja viihtyisästä kodista lähellä Tamperetta, on Roholan uusi asuinalue tutustumisen arvoinen.


16.4.2019 15:14

Roholan asuinalue sijaitsee Pälkäneen kunnassa noin puolen tunnin automatkan päässä Tampereelta. Roholassa on myynnissä yhteensä 180 uutta omakotitonttia ja 25 kytkettyjen asuinpientalojen tonttia.

Mitä kaikkea Pälkäneellä ja Roholalla on tarjottavana?

 1. Joustavaa viihtyisyyttä. Roholan uudella asuinalueella vaihtelevat puistot, pienviljelyalueet ja asuintalot. Kaava sallii pienet mummonmökit ja isommat omakotitalot. Vai olisiko haaveissa ekologinen hirsitalo? Sekin on Roholassa varteenotettava vaihtoehto.

 2. Hienoja vesistöjä. Roholan asuinalueen viertä pujottelevaa Kostianvirtaa pitkin Pälkänevesi laskee Mallasveteen. Aivan lähellä on Pakanrannan uimaranta, jossa pelataan kesäisin rantalentopalloa. Kostianvirran varrelta löytyy laituripaikkoja veneille.

 3. Ainutlaatuista luontoa. Laipanmaan retkeilyalueen merkityillä reiteillä voi nauttia metsälammista, soista ja jylhistä maisemista. Pälkäneellä sijaitsee myös kauneudestaan ja puhtaudestaan kuuluisa Kukkiajärvi.

 4. Hyvät yhteydet Tampereelle. Roholasta pääsee varsin kätevästi kaupunkiin joko bussilla tai autolla. Bussiasemalle on Roholasta noin kilometrin matka, autolla matkan Tampereelle taittaa puolessa tunnissa.

 5. Mahdollisuuden monipuoliseen sisäliikuntaan. Roholan kupeessa sijaitseva Kostia Areena on Pälkäneen ylpeys: se on juuri hiljattain saanut Vuoden Liikuntapaikka 2019 -tunnustuksen, ja myös vähän liikkuvat pääsevät harrastamaan. Tarjolla on koripalloa, lentopalloa, salibandya, futsalia, kuntosaleja ja talvella tekojäärata.

 6. Paikan, jossa voi harrastaa myös ulkona. Vuoden hiihtokeskukseksi valittu Sappeen laskettelukeskus sijaitsee noin 20 minuutin päässä Roholasta. Pälkäneellä on useita ratsastustalleja. Lenkkeily- ja pyöräilymaastostakaan ei ole pulaa. Roholasta pääsee esimerkiksi Pyhä- ja Näsijärven pyöräreiteille, joiden varrella voi nauttia kartanoista ja kulttuurista.

 7. Palvelut lähellä kotia. Koulut, päiväkoti, terveyspalvelut ja ruokakaupat sijaitsevat kilometrin säteellä Roholasta. Lukiossa on mahdollisuus saada sisällytettyä kurssitarjontaan treenivuoroja areenalla.

 8. Todellista lähiruokaa. Pälkäneellä toimii useita pientuottajia, joiden tarjontaan voi tutustua Laitikkalan makukylässä. Valikoimissa on marjoja, vihanneksia, lihaa, juustoa ja jopa viiniä.

 9. Matkailua ilman pitkiä matkoja. Tästä ei ympäristöystävällinen matkailu parane: ei ole tarvetta lentää, kun voi matkustella omalla kotiseudullaan. Pälkäneellä kaikki on mahdollista: Rajalansaaresta voi vuokrata seurueelle savusaunan tai vierailla perheen kanssa Syrjysen strutsitilalla. Viinistä kiinnostuneet suuntaavat Rönnvikin tilalle.

 10. Tapahtumia ympäri vuoden. Pälkäne tarjoaa kesäteatteria, retkiä ja luentoja. Kesällä järjestetään myös Aitoon Kirkastusjuhlat, joka on Suomen vanhin festivaali. Tutustumisen kuntaan ja Roholan tontteihin voi aloittaa vaikkapa kesänavauksessa 25.5., jolloin Tampereelta järjestetään bussikuljetus paikalle.

Kuvassa Pälkäneellä ennakkomarkkinoinnissa oleva Mammuttikotien hirsitalo.

Pälkäneen kunta

 • Pälkäne sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa ja Tampereen seutukunnassa

 • Myynnissä ovat Roholan asuinalueen ensimmäisen vaiheen tontit

 • Kun varaat tonttisi 31.5.2019 mennessä, saat hinnasta 50 prosentin alennuksen. Tällöin tontin hinta on 10 euroa/m2

 • Neljän huoneen hirsitalon voi saada jopa alle 300 000 eurolla tontteineen Tule mukaan tutustumaan tontteihin kesänavauksessa. Ohjeet ilmoittautumiseen täällä.

Lisää tietoa: www.kotiroholasta.fi