MAINOS

MAINOS Oriflame

Milloin on aika siirtyä ryppyvoiteisiin?

Julkaistu:

Kun ilmejuonteet piirtyvät uurteiksi, eivät ne enää korjaannu hyvillä yöunilla ja perusvoiteella.


Jokainen iho on ainutlaatuinen. Kun toisen ihoon voi ilmestyä juonteita jo alle 30-vuotiaana, saattaa kasvoista huolehtineella 40-vuotiaalla olla iho vielä kuin parikymppisellä. Huonosti nukutut yöt, stressaavat aikataulut, raskaat ruokailutottumukset ja auringonottaminen ovat arjen valintoja, jotka vaikuttavat ihon rypistymiseen.

– Ihoa silentäviin tuotteisiin voi siirtyä silloin, kun kokee ihonsa rypistyneen ja haluaa asiaan muutoksen, kertoo tuotepäällikkö Susanna Salo Oriflamelta.

Ihon ikääntymistä on tutkittu Oriflamen omassa ihontutkimuskeskuksessa tarkasti. Kun aikaisemmin eri-ikäisille ihoille oli tarjolla yksi ryppyvoide, tiedetään nykyään mitä ravinteita iho kaipaa eri ikäkausina.

Ravitse, anna rakennusaineita ja kosteuta

– Kun haluaa hidastaa juonteiden ilmestymistä, on kiinnitettävä huomio ihon ravinteisiin, rakennusaineisiin ja kosteuteen. Näiden avulla ihoa kannustetaan toimimaan itse ryppyjä vastaan, Salo kiteyttää.

Uusi keino sileämmän ihon tavoittelussa ovat prebiootit, jotka ruokkivat ihon omaa mikrobistoa. Ihonhoidossa hyödynnetään hyviä bakteereja samaan tapaan kuin vatsan hyvinvoinnissa.

Iän myötä ihon oma luontainen kollageenituotanto hidastuu ja iho alkaa rakoilla juonteille. Kun kollageeneja kannustetaan toimimaan luonnollisesti ihon omien aminohappojen avulla, kudos pysyy kimmoisampana ihon alla.

Mitä vanhemmaksi iho tulee, sitä heikommin kasvojen oma kosteustasapaino toimii. Tähän voidaan vaikuttaa kannustamalla ihon hyaluronihapon tuotantoa, jolloin kosteus imeytyy paremmin ja iho kohoaa.

Parissa minuutissa 7 kertaa sileämpi iho

Oriflame on tutkinut ihon ryppyyntymistä kliinisillä tutkimuksilla ihontutkimuskeskuksessaan. Tammikuussa 2019 julkistetussa tutkimuksessa todettiin, että käyttämällä Oriflamen NovAge Ecollagen Wrinkle Power –setin tuotteita saavutetaan seitsemän kertaa heleämpi iho yhdellä hoitokerralla.

– Kahden minuutin kasvojenhoito on lyhyt aika, jolla saa kuitenkin isot vaikutukset aikaan. Oikeaoppista ihonhoitoa ei kannata ajatella pakkona, vaan pikemminkin omana, rentouttavana hetkenä. Ikäiseltään toki saa näyttää, mutta hoidettu iho on kaunis, tasainen, levännyt ja elinvoimaisen värinen, Susanna Salo ohjeistaa.

1. Puhdista päivän liat

Vaikka et käyttäisi meikkiä päivisin, on puhdistus silti tärkeä vaihe. Puhdistus poistaa päivän aikana iholle kertyneen lian ja rasvan sekä valmistaa ihoa seuraaville ihonhoitotuotteille.

2. Suojaa herkkää silmänympärysihoa

Ikääntyminen näkyy herkästä ja ohuesta silmänympärysihosta helpommin kuin muualta kasvoista. Silmänympärysvoide rakentaa suojaavan muurin, jonka jälkeen kasvovoide ei tuki silmänympärysihoa. Voiteessa hyödynnetty kofeiini puolestaan vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia.

3. Ravitseva seerumi luottotuotteeksi

Kasvoseerumiin on sisällytetty ne aineet, joilla on suurin vaikutus ihon uudelleenrakentumiseen ja ihon omatoimisuuden aktivoimiseen. Seerumi on kuin ravinteikas shotti iholle.

4. Päivävoide suojaa, yövoide palauttaa

Kasvovoiteilla on eri käyttötarkoitukset. Kosteuttavan ominaisuuden lisäksi päivävoide sisältää aurinko- ja saastesuojan sekä ennaltaehkäisee pigmenttiläiskiä. Yövoide puolestaan rauhoittaa ja ravitsee ihoa sekä vahvistaa sitä B3-vitamiinilla.

Oriflame ̶ muutakin kuin vaaleanpunainen huulivoide-purkki

• Oriflame on ruotsalainen ihoasiantuntija, jolla on oma 150 ammattilaisen tuotekehitys- ja ihontutkimuskeskukset Dublinissa ja Tukholmassa.

• Edelläkävijä vastuullisuuden huomioimisessa pakkausmateriaaleista alkaen.

• Kaikki Oriflamen NovAge Ecollagen Wrinkle Power -tuotteet ovat vegaanisia.

• Tuotteet saatavilla helposti verkkokaupasta tai koulutetun kauneuskonsultin kautta.
MAINOS Oriflame

MAINOS