MAINOS

MAINOS Aurinkomatkat

Suomalaiset kertovat parhaat vinkit onnistuneeseen perhelomaan – älä unohda näitä, kun suunnittelet matkaa

Julkaistu:

Perheen yhteisen lomareissun pitäisi laukaista stressiä, mutta kuinka se onnistuu käytännössä? Lue lomamatkojen konkarijärjestäjän vinkit.


Lomalla on aivan erityinen merkitys lapsiperheille, sillä ruuhkavuodet rajaavat yhteisen ajan tiukalle. Parhaassa tapauksessa lomalla toteutuu koko perheen yhdessäolo - vanhempien yhteistä laatuaikaa unohtamatta.

Suomen suurin valmismatkojen järjestäjä Aurinkomatkat on jo vuosikymmenien ajan luodannut lapsiperheiden näkemyksiä siitä, minkälaisista elementeistä rentouttava koko perheen loma rakentuu.

Saatujen palautteiden mukaan lomalta odotetaan ennen kaikkea yhteisiä elämyksiä ja helppoa irtiottoa arjen rutiineista. Lomatoiveissa korostuu huolettomuus, vaivattomuus, suorat lennot ja suomenkielinen palvelu. Lue vinkkikooste alta!

1. Rennosti matkaan ja pirteänä perille

Pienten lasten kanssa matkustaessa on tärkeää päästä lomakohteeseen mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Myös lentoaikatauluilla on väliä.

Lomakohteeseen lennetään mieluusti Finnairin suoralla lennolla. Kun lomakohteeseen pääsee nopeasti ja vaivattomasti, on pirteä jo ensimmäisenä lomapäivänä, eikä aikaa huku vaihtokentillä odottamiseen.

2. Hotellilla on väliä - ja varsinkin uima-altaalla

Laajoista hotellivalikoimista on tärkeää löytää juuri omalle porukalle sopiva majoitus. Aurinkomatkojen perhehotellit on valittu niin, että ne vastaavat lapsiperheiden toiveita mahdollisimman hyvin. Valikoimassa on myös laadukkaita luksushotelleja.

Hotelleissa on tilavat huoneet sekä ohjattua toimintaa eri-ikäisille lapsille. Maksuton wifi ja lapsille sopivat allasalueet takaavat mukavan ja huolettoman loman.

3. Yhdessä vietetty aika on muisto, josta on iloa pitkäksi aikaa

Kun aikuiset rentoutuvat uima-altaalla, lapset viihtyvät maksuttomassa Aurinkokerhossa uusia asioita leikin kautta oppien. Ja mikä tärkeintä, kerhossa saa myös uusia ystäviä.

Aurinkokerho-hotelleissa järjestetään myös perheen yhteisiä aktiviteetteja minigolfista jalkapalloon, suomenkielisen oppaan ohjaamana.

4. Mitä kukkaroystävällisempi loma, sitä mukavampaa

Lapset saavat alennusta myös lennon lisäpalveluista, kuten etukäteen tilattavista ruuista sekä kohteen lentokenttäkuljetuksesta ja retkistä. Aurinkokerho-hotelleissa on mahdollista myös vuokrata loman ajaksi lastentarvikkeita, kuten rattaat, syöttötuoli tai turvakaukalo.

5. Lomalla tekemistä ja olemista kannattaa olla sopivassa suhteessa

Lomalla kannattaa keskittyä nauttimaan yhdessäolosta. Se onnistuu, kun lennot, hotelli, lentokenttäkuljetukset ja loma-aktiviteetit on etukäteen huolella suunniteltu. Aurinkomatkoilta nämä saa helposti yhdestä paikasta.

Aurinkomatkojen Perhelomat

  • Aurinkomatkojen lomalle lennetään aina Finnairin suorilla lennoilla ilman vaihtoja. Ruumaan menevän matkalaukun sekä käsimatkatavarat saa mukaan veloituksetta.
  • Hotelleiksi on valittu ne, missä perheasiakkaat ovat parhaiten viihtyneet – palveluista löytyy esimerkiksi suomenkielinen Aurinkokerho lapsille. Näin myös aikuiset saavat laatuaikaa keskenään.
  • Aurinkomatkat on laajentanut lapsialennuksia ja lisäpalveluja lapsiperheille. Alle 12-vuotiaat lapset matkustavat jopa -50% edullisemmin ja 12–17-vuotiaan alennus on jopa -35% matkapaketin hinnasta.
  • Tutustu tarkemmin Aurinkomatkojen Perhelomiin!
MAINOS Aurinkomatkat

MAINOS