MAINOS

MAINOS Freedom Rahoitus

Meneekö sinulla paljon rahaa kulutusluottoihin? Asiantuntija vinkkaa: näin voit vähentää kuukausimenojasi

Julkaistu:

Lähes kaikilla meistä on kulutusluottoja, erissä maksettavia osamaksuja tai luottokortteja. Lue, miten on mahdollista säästää kuukausittain jopa satoja euroja!
Yhdistelylainoista on viimeisten vuosien aikana tullut hyvin trendikkäitä, mikä on hyvä asia suomalaisille kuluttajille. Yhdistelylaina tarkoittaa, että esimerkiksi asiakkaalle kertyneiden osamaksujen, pikavippien ja kulutusluottojen kokonaissummat lasketaan yhteen. Tämän summan edestä haetaan lainaa, jolla sitten kuitataan eri suuntiin maksettavat kulutusluotot ja maksetaan vain yhtä luottoa yhteen paikkaan.

- Suomalaisilta kuluttajilta löytyy kiinnostusta pienentää lainoihin liittyviä kuluja, sillä suurin osa meidän kauttamme haetuista lainoista on lainojen yhdistämistä varten. Tämä on hyvä asia, sillä kuukaudessa voi päästä jopa usean satojen eurojen säästöihin. Säästyneen rahan voi sitten käyttää esimerkiksi omien säästöjen kartuttamiseen, pitkään rahoitusalalla työskennellyt Freedom Rahoituksen myyntipäällikkö Satu Härkönen vinkkaa.

Tämä on erittäin hyvä vaihtoehto, sillä lainojen yhdistäminen voi säästää niin aikaa kuin rahaa. Yhdistelylainalle voi saada edullisen koron, joka voi olla matalampi kuin eri suuntiin maksettavissa kulutusluotoissa. Lisäksi lainaa tarvitsee maksaa vain yhteen suuntaan, joten hakija voi säästää omaa aikaansa taloudenpidon selkeyttämisellä.

- Yhdistelylainan tarkoituksena on myös auttaa asiakasta hallitsemaan omaa talouttaan paremmin. Kun kulutusluotoista kertynyttä lainaa maksaa vain yhteen paikkaan, on helpompi pysyä perässä omista menoista, Härkönen jatkaa.

Yhdistelylainan hakeminen on luottamuksellista ja Freedom Rahoituksen toimintaa sitoo pankkisalaisuus. Tämä tarkoittaa, että lainavertailun tekeminen jää ainoastaan hakijan, lainaneuvojan sekä hakemusta käsittelevien luotonmyöntäjien väliseksi asiaksi.

Freedom Rahoituksen maksuttomaan lainavertailuun ei juuri mene aikaa, sillä lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Freedom Rahoituksen lainahakemuksen voi täyttää näppärästi joko netissä tai puhelimitse. Tämän jälkeen hakemus lähetetään yli 25 luotettavan pankin ja luotonmyöntäjän käsiteltäväksi.

» Kilpailuta lainasi ilmaiseksi täältä ja katso, kuinka paljon voit säästää!

Tietoa Freedom Rahoituksesta

Freedom Rahoitus on Pohjoismaissa toimiva ja kokenut lainojen kilpailuttaja, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1999. Freedom Rahoituksen avulla lainan kilpailuttaminen on vaivatonta, sillä yhdellä hakemuksella tavoitat yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Lainojen kilpailuttaminen Freedom Rahoituksen kautta on ilmaista etkä myöskään sitoudu mihinkään.
MAINOS Freedom Rahoitus

MAINOS