MAINOS

MAINOS Freedom Rahoitus

Viekö jatkuva kulutusluottokierre yöunesi? Näin huoli voi helpottua parissa minuutissa

Julkaistu:

Kärsitkö jokapäiväisestä stressistä jatkuvan laskurumban takia? Tuntuuko sinusta, että on vaikeaa enää pitää kirjaa velkojen tilanteesta? Katso täältä, miten voit saada apua kotoa poistumatta!
Suuri osa meistä on joutunut tilanteeseen, jossa yllättävien menojen johdosta talous on joutunut koetukselle. Ostoksia ja muita menoja paikkaillaan luottokortilla ja velkarahalla. Heikon rahatilanteen takia ei välttämättä edes tule katsottua velan korkoa. Tämän seurauksena voi käydä niin, että menot ovat riistäytyneet käsistä ja laskuvuori jatkuu paisumistaan. Tilanteessa ei kuitenkaan ole mitään häpeämistä.

Jo yli miljoonaa asiakasta palvelleen Freedom Rahoituksen asiakaspalvelussa törmätään päivittäin tapauksiin, joissa velkakierteeseen joutuneet asiakkaat ovat saaneet merkittävää helpotusta elämäänsä lainojen yhdistämisen ansiosta. Nämä ovat positiivisia hetkiä myös lainaneuvojille.

- Parasta työssäni on, kun asiakas on saanut satojen eurojen kuukausisäästöjä ja kertoo tilanteen helpottuneen huomattavasti lainojen yhdistämisen ansiosta. Asiakas saa kattavamman kokonaiskuvan taloudesta, kun hän keskittyy yhteen lainaan monien eri pienlainojen sijaan, Freedom Rahoituksen kokenut asiakasneuvoja Lotta kertoo.

Yhdistä lainasi ja katso, millaisen koron voit saada

Freedom Rahoituksen lainojen yhdistelyn tarkoituksena on koota useat eri velat yhdeksi lainaksi. Tällä tavalla yleiskuva omasta taloudesta paranee, koska enää ei tarvitse pitää kirjaa eri suuntiin maksettavista laskuista. Lainojen yhdistäminen voi auttaa myös kulujen säästämisellä, sillä yleensä jokaisesta lainasta joutuu erikseen maksamaan esimerkiksi tilinhoitomaksuja.

- Lainojen yhdistämistä kannattaa hakea, sillä palvelu on maksuton eikä se sido mihinkään. Jos hakija saa tarjouksen ja muuttaa mielensä, hänen ei tarvitse hyväksyä lainatarjousta. Lainojen yhdistelyä voi kokeilla jo omasta uteliaisuudesta, sillä siinä ei ole mitään hävittävää, Freedom Rahoituksen Lotta vinkkaa lainojen yhdistämisestä kiinnostuneita lukijoita.

» Jo yli miljoona asiakasta on käyttänyt Freedom Rahoitusta, kokeile sinäkin.

Apua kotoa poistumatta

Freedom Rahoituksen helppokäyttöisen hakulomakkeen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Voit hakea lainojen yhdistämistä jopa 60 000 euroon asti. Voit täyttää hakulomakkeen helposti netissä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat ensimmäisiä luottopäätöksiä luotonmyöntäjiltä jo parissa minuutissa.

» Testaa Freedom Rahoituksen palvelua ilmaiseksi täältä!

Tietoa Freedom Rahoituksesta

Freedom Rahoitus on Pohjoismaissa toimiva ja kokenut lainojen kilpailuttaja, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1999. Freedom Rahoituksen avulla lainan kilpailuttaminen on vaivatonta, sillä yhdellä hakemuksella tavoitat yli 20 pankkia ja luotonmyöntäjää. Lainojen kilpailuttaminen Freedom Rahoituksen kautta on ilmaista etkä myöskään sitoudu mihinkään.
MAINOS Freedom Rahoitus

MAINOS