[Mainos: Freedom Rahoitus] Onko sinulla luottokorttivelkaa, kulutusluottoja, pikavippejä tai osamaksuja? Näin voit säästää muutaman minuutin työllä - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosFreedom Rahoitus

Onko sinulla luottokorttivelkaa, kulutusluottoja, pikavippejä tai osamaksuja? Näin voit säästää muutaman minuutin työllä

Haaveiletko siitä, että voisit säästää kuluissasi helpolla tavalla? Lue lisää ja selvitä, miten tämä voi onnistua parissa minuutissa poistumatta edes kotoa!


18.3.2020 9:45

Hyvä taloustilanne on kannustanut suomalaisia ostoksille, minkä johdosta moni onkin hankkinut esimerkiksi uuden auton, keittiön tai tuliterän veneen. Lisäksi erinomaiset alennusmyynnit ovat houkuttaneet ihmisiä ostoksille, joita kuittaillaan osamaksuilla tai luottokorteilla. Mukavia ostoksia tehtäessä ei välttämättä kuitenkaan tule tarkastettua, millaisella korolla ja kuluilla omia ostoksiaan jälkikäteen maksaa.

Yhä useampi suomalainen kilpailuttaa lainansa, sillä tällä tavalla voi säästää jopa tuhansia euroja vuodessa. Uusia ostoksia tehtäessä on hyvä kartoittaa markkinoilla olevia lainamahdollisuuksia Freedom Rahoituksen vaivattoman ja ilmaisen lainanvälityspalvelun avulla. Vain yhden hakemuksen täyttämällä saa vastauksia yli 25 luotettavalta ja turvalliselta pankilta sekä luotonmyöntäjältä jopa samana arkipäivänä.

– Monille voi tulla yllätyksenä, kuinka paljon muutaman minuutin työ voi tuoda euromääräisiä säästöjä. Lainojen kilpailuttamiseen käytetyllä ajalla voi päästä todella koville tuntipalkoille. Vanhan luoton kilpailuttaminen tai yhdistelylainan nostaminen voi antaa asiakkaalle parhaassa tapauksessa yli tuhannen euron säästöjä kuussa, kertoo Freedom Rahoituksen asiakasneuvoja Linda.

Tee ilmainen lainavertailu maksutta!

Vanhojen lainojen korkotaso kannattaa myös tarkastuttaa

Myös vanhojen luottojen tarkastelu voi osoittautua hyvinkin kannattavaksi. Mikäli sinulla on vakuudettomia luottoja, pikavippejä, osamaksuja tai luottokortteja, kannattaa ehdottomasti harkita lainojen kilpailuttamista mahdollisten kuukausisäästöjen saamiseksi. Freedom Rahoituksen kautta on mahdollista kilpailuttaa lainoja aina 500 eurosta 60 000 euroon asti.

- Yhdenkin lainan kilpailuttaminen voi tulla kannattavaksi. Lainojen kilpailutus Freedom Rahoituksella ei maksa mitään eikä hakija sitoudu mihinkään, joten käytännössä katsoen kilpailuttaminen kannattaa jo pelkästään omasta uteliaisuudesta, hän jatkaa.

Lainojen kilpailuttaminen käy vaivattomasti helpon nettilomakkeen täyttämällä tai vaihtoehtoisesti suomenkielisen asiakasneuvojan tuella puhelimitse. Kilpailuta lainasi ilmaiseksi täältä ja katso, kuinka paljon voit säästää!

Jo yli miljoona asiakasta on käyttänyt Freedom Rahoitusta, kokeile sinäkin ilmaiseksi!

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on Pohjoismaissa toimiva ja kokenut lainojen kilpailuttaja, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1999. Freedom Rahoituksen avulla lainan kilpailuttaminen on vaivatonta, sillä yhdellä hakemuksella tavoitat yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Lainojen kilpailuttaminen Freedom Rahoituksen kautta on ilmaista etkä myöskään sitoudu mihinkään.